Ben çözüm buldum hocam. Kumandayı kullanmıyorum.kumanda hariç her şeyini güncellediler. LG sesimizi duy kumandayı güncelle
Benim 2 tane daha klima almam gerekiyor kumandaları ışıklı olsa iyi olur.
Uygulama yeterince işlevsel 
Ben çözüm buldum hocam. Kumandayı kullanmıyorum.kumanda hariç her şeyini güncellediler. LG sesimizi duy kumandayı güncelle
Benim 2 tane daha klima almam gerekiyor kumandaları ışıklı olsa iyi olur.
Uygulama yeterince işlevsel 
LG - Beko bu fiyat bandına dururken kesinlikle ismini saydığın makinalara bulaşma.Bayide 24400 tl, kredi kartı peşin fiyatına 7 taksit. 18binliklerin alayı 30 bin tl nin üstünde abi. Altus vardı 28bin Tl civarındaydı sanırım. Dijitsu, westfrost da o civarlarda.
things uygulamasi ilk başlarda iyi çile çektirmişti.Ben çözüm buldum hocam. Kumandayı kullanmıyorum.Uygulama yeterince işlevsel
![]()
Üreticisi Gree, Adana da kurluk mühendislik tarafından ithal ediliyor.Merhaba. Bim’de satılan Fujitsu klima hakkında bilgi alabilir miyim?
![]()
Kaç yıllık bina.Köyde bulunan evimizin Amerikan mutfak odasına (35 M2) 18000 BTU klima almayı düşünüyoruz bütçe 35 bin civarı hangi marka ve modelleri tavsiye edersiniz
Eyvallah abi, klimayı aldım. Beko 31525 s aldım, 7 taksite böldürdüm. Şansıma da bu pazara gün verdi servis. Gelip kurcaklar. Yalnız senin dediğin gibi antrenin karşısındaki duvar bu şekilde duruyor. Alt kattaki arkadaşa kurmamışlar oraya. Sence sıkıntı olur mu, bende buraya kurdurmak istiyorum. Klimanın ölçüsü 84 cm, duvardaki çizdiğim alan 90 cm.LG - Beko bu fiyat bandına dururken kesinlikle ismini saydığın makinalara bulaşma.
hayırlı olsun çıkışı sağ tarafan verirse tertemiz olur montaj borusuda gözükmez. 6cm boşluk montaj için yeter de artar bileEyvallah abi, klimayı aldım. Beko 31525 s aldım, 7 taksite böldürdüm. Şansıma da bu pazara gün verdi servis. Gelip kurcaklar. Yalnız senin dediğin gibi antrenin karşısındaki duvar bu şekilde duruyor. Alt kattaki arkadaşa kurmamışlar oraya. Sence sıkıntı olur mu, bende buraya kurdurmak istiyorum. Klimanın ölçüsü 84 cm, duvardaki çizdiğim alan 90 cm.
![]()
5 yıllık bina tavanlarda ısı yalıtımı için blokbimsler de kullanılmıştıKaç yıllık bina.
33k bandina elle tutulur cihazlar.5 yıllık bina tavanlarda ısı yalıtımı için blokbimsler de kullanılmıştı
Cevabınız için teşekkür ederim peki fiyatlar çok problem olmasaydı nasıl bir sıralama yapardınız33k bandina elle tutulur cihazlar.
LG, Airfel, Rota, Arçelik, Beko
Servisin yakınlığına göre cihazı tercih edin.
18 bin lira abi. Kayınvalideme almayı düşünüyoruz. Pek bütçe yok ondan dolayı buna yöneldim.Üreticisi Gree, Adana da kurluk mühendislik tarafından ithal ediliyor.
Giriş sınıfı makina fiyatı dip değilse tercih etmezdim.