Falconpolat
Aktif Üye
Hocalarım günde 749 kere güneşe ve yaza ana avrat sövmekten bıktım usandım artık bir klima almam gerekiyor bütçe 10-15 bin lira sadece soğutma için kullanacağız ısıtma değil önerebileceğiniz bir ürün var mıdır ?
bende 12 lik o fiyat aralığına klima arıyorum fakat seçenek çok az lg giriş seviyesi cihazlar bile bu bütçeyi aşıyor.Hocalarım günde 749 kere güneşe ve yaza ana avrat sövmekten bıktım usandım artık bir klima almam gerekiyor bütçe 10-15 bin lira sadece soğutma için kullanacağız ısıtma değil önerebileceğiniz bir ürün var mıdır ?
10 bin civarına adam akıllı bir ürün yok herhaldebende 12 lik o fiyat aralığına klima arıyorum fakat seçenek çok az lg giriş seviyesi cihazlar bile bu bütçeyi aşıyor.
Aynı mesajı yalnızca bir konuya yazın lütfen. Bu konu daha aktif takip edildiği için diğer konudaki mesajınızı kaldırıyorum.merhaba ustadlar lg dualcool plus modelini arcelik kumandaları calıstırımı arceligin kumandası daha guzel sanki ustadlar yorumlarsa yada deneyen varmı
merhaba ustadlar lg dualcool plus modelini arcelik kumandaları calıstırımı arceligin kumandası daha guzel sanki ustadlar yorumlarsa yada deneyen varmı
Servis bir arkadaşla konuşurken kartların aynı olduğunu söylemişti.merhaba ustadlar lg dualcool plus modelini arcelik kumandaları calıstırımı arceligin kumandası daha guzel sanki ustadlar yorumlarsa yada deneyen varmı
Baymak kötü demiyorum ama o paraya10 bin civarına adam akıllı bir ürün yok herhalde
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
şu iyi gibi sanki ama
Bizim ev klima kumanda ortalıkta olmaz.Arçelik beko kumandası gerçekten daha iyi (ekolojik inverter olanların).
Annemlere klima lazım sırf o kumanda yüzünden tereddütteyim.
Bu aralar klima bulmak da ayrı dert. Bela sıcaklar da gelince herkes klimaya saldırmış.

Benim ev serinBaşkan öldük ya bu ne sıcak.. Hayata küstüm. Ejderhayı kim saldıysa geri alsın nolur

son 150 yılın en sıcak ayı geçen ay temmuz olmuş bu gidişle ağustosta bu rekoru egale edecek bizim kuşak herşeyi gördü sıradaki beklentim uzaylı istilası.Benim ev serin
Hatta terlemek için kondisyon bisikleti çeviriyorum.
Saka bir yana son yıllarda gördüğüm en sıcak yaz oldu.
Umarım iş oraya kadar kalmaz.son 150 yılın en sıcak ayı geçen ay temmuz olmuş bu gidişle ağustosta bu rekoru egale edecek bizim kuşak herşeyi gördü sıradaki beklentim uzaylı istilası.
O da çözmedi. Geçen gece çocukları çıkardım izledik yağmuru. Bir sürü düştü tık yok.Umarım iş oraya kadar kalmaz.
Sağlam bir meteorla bu iş çözülmeli.