İzmirden geliyor hocam. Borusan Lojistik firmasına vermiş. Girne bulvarında sanırım orada bekliyor teslimat yarın görüüyor. 51.400 TL'den aldım Adana bayii 64 bin istemişti.satıcı adana da mı.?
İzmirden geliyor hocam. Borusan Lojistik firmasına vermiş. Girne bulvarında sanırım orada bekliyor teslimat yarın görüüyor. 51.400 TL'den aldım Adana bayii 64 bin istemişti.satıcı adana da mı.?
Gaziantep ikamet ediyorsun.İzmirden geliyor hocam. Borusan Lojistik firmasına vermiş. Girne bulvarında sanırım orada bekliyor teslimat yarın görüüyor. 51.400 TL'den aldım Adana bayii 64 bin istemişti.
KaidrliGaziantep ikamet ediyorsun.
montaja bende mi gelsemKaidrli

Buyur gel hocammontaja bende mi gelsem![]()

Bu hafta tam doluyum fakat haftaya birkaç gün izin yazacağım (Annemin LG Sirius) kliması arıza yaptı onunla ilgilenmem lazım boşluk yaratırsam haberleşirizBuyur gel hocam![]()
Bende bir alt modeli olan Fujitsu Prime var videolarınıda alta ekledim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kış Testi
Yaz Testi
Yazın Tapo Verisi 25 Set Termostat yapmadan Devam.
![]()
![]()
malum kira maaşın yarısı oldu, çok bütçe ayiramayacagim, max25bin! Teşekkürler. Bende bir alt modeli olan Fujitsu Prime var videolarınıda alta ekledim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kış Testi
Yaz Testi
Yazın Tapo Verisi 25 Set Termostat yapmadan Devam.
![]()
![]()
Bu işimi görürmü derken anlamadım Hangisinden bahsettiğinizi ? Fujitsudan bahsediyorsanız 30 M2 salona kadar rahat soğutur 60 M2 salona kadar rahat ısıtır diye düşünüyorum.Hocam, kiradayim, ne olacağı belli değil, uygun yollu bir klima bakınıyorum, evde 4 kişiyiz, toki dairesinde max 100m2 ev'in salonunda kullanacağız. Bu benim işimi görür mü?yaz ayında /Manisa, En az 12 saat çalışır bu canına yandığımın icadımalum kira maaşın yarısı oldu, çok bütçe ayiramayacagim, max25bin! Teşekkürler.
Haklısınız, belirttiğim gibi yaz içi lazım, işimi görür mü derken, memnun kalır mıyız manasında, mükemmeliyet beklemiyorum, beklentimiz standart demek istedim. Standart toki 3+1 dairesi/ tahmini 25mBu işimi görürmü derken anlamadım Hangisinden bahsettiğinizi ? Fujitsudan bahsediyorsanız 30 M2 salona kadar rahat soğutur 60 M2 salona kadar rahat ısıtır diye düşünüyorum.
Birde şöyle sorayım başka klima önerebilmem için kullanılacak salon kaç m2 ona göre bir klima bulalım size 25 Bin TL bandında.
Fujitsuyu önerirken aynı fiyat bandında daha iyisini alamayacağınız için önermiştim. Japon kalitesi her zaman klimalarda tartışmasız en üst seviyedir.Haklısınız, belirttiğim gibi yaz içi lazım, işimi görür mü derken, memnun kalır mıyız manasında, mükemmeliyet beklemiyorum, beklentimiz standart demek istedim. Standart toki 3+1 dairesi/ tahmini 25m
Kaira Midea üretimidir , Servis ve Garantisi hizmetini Daikin vermektedir. Vasat klimalar sınıfına girer , Kaira Airfiel Bosch Daylux gibi markaların hepsi midea üretimir.Kaira, daikin e ait galiba.
Kalite de durum nasıl? İyi midir yoksa vasat üretim mi?
Midea, Gree, Haier gibi özellikle giriş sınıfı modellerinin F/P olması gerekir fakat TR pazarında UTANILMASA Markalı, performans cihazlarla aynı paraya satacaklar.Kaira Midea üretimidir , Servis ve Garantisi hizmetini Daikin vermektedir. Vasat klimalar sınıfına girer , Kaira Airfiel Bosch Daylux gibi markaların hepsi midea üretimir.