Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,491
yapılması gerekir durumu müşteri hizmetlerine iletin.Extradan gaz dolumu yapılmadı
yapılması gerekir durumu müşteri hizmetlerine iletin.Extradan gaz dolumu yapılmadı
İleticem servise. Birde dış ünitenin altında tahliye varmı bazı klima motorlarının altındada gider var diye biliyorumyapılması gerekir durumu müşteri hizmetlerine iletin.
altta tahliye deliği olur. Onunda borusunun çekilmesi gerekir.İleticem servise. Birde dış ünitenin altında tahliye varmı bazı klima motorlarının altındada gider var diye biliyorum
verimsiz demek doğru olmaz işin özü kapasitesi arttıkça verimde azalma oluyor.Merhabalar,
Evimde multi split klima kullanmak istiyorum. Site içerisinde dış ünitenin tek bir yere takılmasına izin veriliyor.
1 dış, 2 iç ünitenin verimli olmadığı, saçma olduğu vs şeklinde yorumlar alıyorum.
Gerçekten verimsiz ve kullanışsız mı?
Bir sorunu yok ise hangi marka ve model önerebilirsiniz?
Teşekkürler.
Diş ünite altından sadece sıcak moddamı su akıtıraltta tahliye deliği olur. Onunda borusunun çekilmesi gerekir.
Bu ses normalmi arkadaşlar vestel flora serisi kullananlar. Çok yakın çektiğim için çok yoğun bi ses gibi geliyor videoda ama su tesisatının içinden geçen su sesi gibi seai var.Sota
Diş ünite altından sadece sıcak moddamı su akıtır
verimsiz demek doğru olmaz işin özü kapasitesi arttıkça verimde azalma oluyor.
Bunu durumu kataloğ verilerini inceleyerek görebilirsiniz. SEER-SCOP
Ankastre tesisatınız varsa multi güzel olur fakat diğer türlü evin içinde odalar arası boru çektirmek zorunda kalırsınız.
bütçeniz nedir. kaçlık makina lazim.

Ya aslında videodan çok çıkmış gün içinde mimlenirsen duyarsın. Gece bile duymak için borunun altında durmak lazım. Mesela eşime dedim klimada herhangi bi rahatsız edici ses varmı dedim yok dedi. Ama normalde hiçmi gelmemesi gerekiyor. Yoksa herklimada ister istemez bu ses varmıdır. Ben mesela klimayı tam cam dibine koysaydım 4 metre boru yetseydi içerde görünecek olan boru 20-30cm olsaydı gerisi bina cephesinde dışarda olsaydı muhtemwlen bu sesten daha yüksek bises bile olsa duyup farkedemezdimOdanın şekli nedeniyle çok fazla dönüş yapılmış her dönüş ister istemez boru çapında daralmaya neden olur. Dar alandan geniş alana geçen gazdan bu şekilde ses gelebilyor.
Sizdeki ses anormal şekilde yüksek
Ayrıca klimanızda gaz miktarı da hatrı sayılır şekilde eksik.
Bu sesin oluşmasının temel nedeni borunun fazla yada birden çok bükülmesi. Pencere dibine montaj yapılsaydı zaten bükülmesine gerek kalmayacaktı.Ya aslında videodan çok çıkmış gün içinde mimlenirsen duyarsın. Gece bile duymak için borunun altında durmak lazım. Mesela eşime dedim klimada herhangi bi rahatsız edici ses varmı dedim yok dedi. Ama normalde hiçmi gelmemesi gerekiyor. Yoksa herklimada ister istemez bu ses varmıdır. Ben mesela klimayı tam cam dibine koysaydım 4 metre boru yetseydi içerde görünecek olan boru 20-30cm olsaydı gerisi bina cephesinde dışarda olsaydı muhtemwlen bu sesten daha yüksek bises bile olsa duyup farkedemezdim
Montaj hatası o zaman servisi arasam gerekli düzeltmeyi yaparlarmıBu sesin oluşmasının temel nedeni borunun fazla yada birden çok bükülmesi. Pencere dibine montaj yapılsaydı zaten bükülmesine gerek kalmayacaktı.
evinizin fiziki durumu müsait değil o kadar boruyu dümdüz götürmesi mümkün değil.Montaj hatası o zaman servisi arasam gerekli düzeltmeyi yaparlarmı
Ne yapmam gerekir tavsiyeniz ne olur.?evinizin fiziki durumu müsait değil o kadar boruyu dümdüz götürmesi mümkün değil.
üstat montajı sizin istediğiniz yere yapmışlardır. Farklı yere taşınmasını isterseniz sizden ücret istenir.Ne yapmam gerekir tavsiyeniz ne olur.?