Mentraxmus
Yeni Üye
- 29 May 2020
- 31
- 34
Çok teşekkür ederim yarın darlayacağım inşallah.Aynı cihaz kaç defa sök tak yapılırsa yapılsın kurulum aşamasında VAKUMLAMA ŞARTTIR.
Çok teşekkür ederim yarın darlayacağım inşallah.Aynı cihaz kaç defa sök tak yapılırsa yapılsın kurulum aşamasında VAKUMLAMA ŞARTTIR.
kendini hiç kasma paşa paşa vakumlamak zorunda baktın zorluk çıkarıyor direk müşteri hizmetlerini ara.Çok teşekkür ederim yarın darlayacağım inşallah.
Hocam bugün geleceklerdi, yine işlerimiz yoğun gelemeyiz dendi yarın ya da pazartesi geleceğiz dediler.kendini hiç kasma paşa paşa vakumlamak zorunda baktın zorluk çıkarıyor direk müşteri hizmetlerini ara.
Merkeze uzak ilçede yaşıyorsanız o bölgelere bakan servisler gelen montaj taleplerine belirli güzergah belirler.Hocam bugün geleceklerdi, yine işlerimiz yoğun gelemeyiz dendi yarın ya da pazartesi geleceğiz dediler.
İlçede olmanın acısını yaşıyorum. Adamlarda sallıyor. Ekstra olarak bunu iade edebilir miyiz? Kafamı attırdılar bugün telefonda bir de ses yükseltiyor. Dün için sabah sizi aradık açmadınız gelmekten vazgeçtik dediler. Bugün de dünden kalan işi bitiricez diyorlar.
Çok ilginç yafEvin duvarları hariç her yerini söküp attım. Bu bağlamda klimaları elden geçirmek istiyorum 10 yaşını geçen cihazlarımı yedek olarak kullanıp yerlerine 2 adet LG alacağım
18+12![]()
Elci adında araç üzerine klima firması var. Kendi kendime acaba neyi kaçırdım diye düşünmeye başlamıştım
Bu arada şöyle bir gariplik farkettim. Yani garip olmayabilir elbette ama ben garipsedim.Elci adında araç üzerine klima firması var. Kendi kendime acaba neyi kaçırdım diye düşünmeye başlamıştım![]()
iyonizer ve UV lamba için bu kadar farkı ben vermem. 3-4K fark olsa UV için almak isterdim.Bu arada şöyle bir gariplik farkettim. Yani garip olmayabilir elbette ama ben garipsedim.
Şincik benim 24'lük bi klimaya ihtiyacım var. Bunu kendi başıma çözdüm. LG 10 yıl kompresör garantisine de tavlandım. Buraya kadar ok.
LG'de de 4 tane 24'lük model var. Tümünü taradığımda ısıtma ve soğutma spekleri, enerji harcaması ıvırı kıvırı dördünde de aynı. Gelgelelim en ucuzu ve en pahalısı arasında 30küsür, ha nerdeyse 40'a yakın fiyat farkı var. Ucuzu 52, en pahalısı 88.
İç ünitedeki oyuncakların bu kadar fiyat farkı yaratması normal midir? Sonuçta benim görebildiğim kadarı ile ısıtma ve soğutma performansları aynı. Yoksa benim kaçırdığım başka bir nokta mı var acep?
Bunda bi dümen yoktur dee mi??iyonizer ve UV lamba için bu kadar farkı ben vermem. 3-4K fark olsa UV için almak isterdim.