sanırım siz karar veriyorsunuz ama bakır olunca fiyat değişiyorSota montaj kitinin alüminyum veya bakır olup olmamasına servis mi karar veriyor?
sanırım siz karar veriyorsunuz ama bakır olunca fiyat değişiyorSota montaj kitinin alüminyum veya bakır olup olmamasına servis mi karar veriyor?
Tabiki siriusSota Ustam
LG DC18RH UV SİRİUS Inverter 18000 Btu A++
20.599 tl
veya
LG S18ETK DUALCOOL Inverter 18000 Btu A++
20.199 tl
Hangisini Tavsiye edersiniz
Saygılar
Sigorta 16 Amper.Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Vakum için ısrarcı olmanızı tebrik ettim mal sizin paşa paşa vakumlayacak.!
Sigorta kaçlık
Eh be ustam deliği az daha yukarıda delsen yada iç üniteyi aşağıya kaydırsan ölürmüydün.
Büyük ihtimal kaldırır ama olurda atarsa 25A yükselt.Sigorta 16 Amper.
Maalesef duvarı biraz alttan deldi, sonrasında orasını alçı ile onardım ama aynı boyadan elimde olmadığı için beyaz alçılı kaldı klimanın altı.
Hayırlı olsun azönce kayınçoma 24lük LG Dual Plus modelini makina aldık, gönlünüz rahat olsun güzel makina.Sota Üstadım Merhaba
LGSirius modelini aldım.Tavsiyeniz için Teşekkürler.
Kurulumla ilgili birkaç sorum olacak,Vaktiniz olurda cevaplarsanız Sevinirim....
1-Yukardaki uyarılarınız üzere Vakum da ısrarcı olacağım.Eğer vakum yapmamakta direnirlerse nasıl bir tavır koyayım.Servis talebimde belirttim ...Vakum Ücreti ödeniyor mu?
2-Elektrik bağlantısından önce sigorta ve akım koruyucu kullanayım mı? Elim tornavidaya ve penseye yatkın yinede servisten talep etmememe gerek varmı Sigorta için .Ayrıca 18lik klimaya kaç amper yeterlidir.
3-KuruluM sırasında dikkat etmem ve servisten talep etmem gereken unsurlar var ise.Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı diliyorum..
4-Konumum Antalya Merkez...
Saygılar...
Cevabınız için TeşekkürlerHayırlı olsun azönce kayınçoma 24lük LG Dual Plus modelini makina aldık, gönlünüz rahat olsun güzel makina.
Vakumla işlemi ücretsizdir. Yapmaya gerek yok fabrika vakumlu gönderiyor gibi zırlamaya yaparlarsa işi bıraktır.
Müşteri hizmetleri arayıp Vakum yapmadıklarını söyle gerisini onlar halleder.
Vakumsuz klima montajı olmaz
Her sök tak sonrası yine yapılması gerekir.
Klima Vakumlamanın önemi
Vakum soğutma sistemleri için en önemli işlemdir.Olmazsa olmaz.Soğutma sisteminde nem demek siteme kanser bulaşması demektir. Klima sistemlerinde vakum nasıl yapılır.? Vakum işlemi sırası ile; 1. Manifolt (manometre) nin alçak basınç yani mavi renkli saatin karşısındaki mavi hortum klima dış...tavsiyeforumu.com
Diş ünitenin gelecegi yere 3x2.5ttr kablonuzu çekip hazır edin.
mümkünse 25a sigorta takın.
kurulum fotoları ve kullanım tecrübelerinizi ilgili deneyimlerinizi daha sonra forumda paylaşırsanız sevinirim.Cevabınız için Teşekkürler
Makina taş gibi duruyor güle güle kullanın.Selamlar ,Sharp AY AP 18GR model model bir klima kullanıyorum 15 sene oldu alalı hala ilk gunku gibi calisiyor masallah ic unite dis unite ilk gunku gibi sessiz ve sorunsuz calisiyor fakat enerji sinifi sogutmada C isitmada D sinifi diye biliyorum enerji tuketimi biraz fazla ,bunun yerine Vestel Buzz yada Arcelik ekolojik inverter modellerden birini almak istiyorum fakat Buradan okudugum kadariyla vestel biraz sorunlu galiba vestel ve arcelik arasindan hangisini tavsiye edersiniz ? İnverter modelle degistirirsem enerji tuketimime ciddi oranda olumlu yansirmi ?tesekkur ederim ....