Maalesef yok.Yıllardır aynı kumanda.Beyler lg kumandasinda ışık yok mu? Poşet geçirdim kumandaya. Bu sefer de yazılar düzgün okunmuyor. Işık olsa iyiymiş. Yok mu?
kumanda hariç her şeyini güncellediler. LG sesimizi duy kumandayı güncelleBeyler lg kumandasinda ışık yok mu? Poşet geçirdim kumandaya. Bu sefer de yazılar düzgün okunmuyor. Işık olsa iyiymiş. Yok mu?
hayırlı olsun, dış ünite çatıya mı konuldu.Kampanyadan 1 adet 9000btu, bir adet de 12000btu Kaira aldım. Bugün kuruldu. İzlenimlerimi yazarım. Çatı odalara kuruldu.
her iki üründe giriş sınıfı ve birbirine göre dişe dokunur üstünlükleri yok. Birbirine yakın fiyata bulursan benim tercihim LG olur.Merhaba, verilen tavsiyelerden 12000 lik iki adet klima markası gözüme kestirdim. Yorumlarda tüm malzemelerin bakır olduğu yazmakta. Klima ısıtma ve soğutma için kullanılacak.
1. Kaira DTXR35E
2. LG PC12SQ
Evet. Sesten rahatsız olmadık.hayırlı olsun, dış ünite çatıya mı konuldu.
boruyu dış ünite arkasında enaz 1 tur daire yaptılar mı.?Evet. Sesten rahatsız olmadık.
Yaptılar. Bunun ne gibi bir etkisi olur?boruyu dış ünite arkasında enaz 1 tur daire yaptılar mı.?
Kompresör yağının aşağıya evap-dış ünite tıkamaması için önemli.Yaptılar. Bunun ne gibi bir etkisi olur?