Sota' Alıntı:
Vestel,Arcelık,Beko,Gree,Haıer,Aux Uretımı Klımaları Para Verıp Almam Acıkca Soyleyeyım
ama
Alan Arkadasada Manı Olmam Illa Alacam Dıyorsa kı
Nerde O Kamuran Alırıza ( Bugun Onlıne Gordum Sankı ) Illa Beko Alacam Dedı Bız Gerekenı Soyledık
Aldı Memnum Dıyor Eee Hal Boyle Olunca Bızde Sevındık
Benzer Sekılde Cevremde Uyardıgım Halde Alıp Pısman Olanda Oldu
Memnun Kalanda
Bıze Cıhazların + yada - Durumları Anlatmak Duser Daha Fazlası Degıl
Uyelerımız yada Cevremızdekıler Ister Aslın Ister Almasın Para Onun Parası

:
İşte ayrıldığımız tek yer burası. Ben de şu ME ye öldürseler para vermem, ''Alıp 20 yıl kullanırım'' mantığına da terbiyeli bir şekilde gülerim
Fakat değindiğin nokta çok güzel zira ne alana mani olmak, ne de almayana kızmak haddimiz değil. Her şeyden evvel fikir hürriyeti var ve bizim bu hürriyete saygımız olması gerekir.
Bu anlamda Uyarmak ile Negatif yönlendirmek arasındaki farkı ayırt edebilir ve yorumlarımızı bu çerçevede düzenlersek, belli bir kesimin değil herkesin forumu oluruz. Yani Sizin sevmediğiniz markayı alan vatandaşı bu söylemleriniz ile ötekileştirmiş olursunuz/oluruz. Ben de ME yi eleştiririm ama Senin yazdığın gibi ''Ben para vermem, Şahsi fikrim'' derim. Bunu karalama kampanyasına çevirmem yanlış olur, işte o zaman ben bir çıkar zümresine hzimet ediyor hissederim kendimi.
Hep yazarım, adamın bütçesi ona yetmiştir aynen bu gün gidip taktığım
fuji terma klima gibi 1990TL ye A++ klima bulup almıştır biz şimdi ona ''nerden buldun bu tenekeyi?'' mi diyelim? Adama dedim ki ''Alınabilecek bu bütçede en iyi klimayı almışsın, ama..'' sonra da işin gerçeklerini anlattım adam, Adam hem mutlu, hem de gerçekleri biliyor.

:
KURLUK MüHENDİSLİK güvencesinde klimayı internetten almış vatandaş ama servisi yok. Olanı da gelene kadar kırk dereden su getirmiş. Vatandaş tayinci öğretmen, kiracı, klimadan ne konsol çıktı ne de boru seti. Bu mu imdi hizmet? Neymiş, Servis gelirken getirecekmiş. Vatandaş verdi parasını taktırdı. Üflüyor mu? üflüyor, Isıtıyor mu? ısıtıyor. Az yakıyor mu? az yakkıyor o zaman Bitti, En kaliteli mal bu.

:
Aynı zamanda kalın yaptığım senin cümlene sonuna kadar katılıyorum, markası ne olursa olsun GERÇEK ne ise onu yazmalıyız, hizmet ettiğimiz markaları övmek değil bizim işimiz.
Aynı zamnada
@bozdem senin yazdığın gibi benim VESTEL ile ticari ve yasal hiç bir bağım yok sen bilmeyebilirsin lakin
@Sota, @Ghostkiler1
@9Köy iyi bilirler. ticari bir beklentim, Kazancım, Maaşım, Avantam, Komisyonum yok bu nedenle VESTEL güzellemesi yapmam için de savunmam için de bir gerekçem yok, Şirketimin bünyesinde satış /servis bir çok iş dalı var lakin VESTEL kanadını bir kaç yıl önce abime devrettim, ne geliri ne de gideri ile hiç bir ilgim de yok, Yine aynı şekilde işletmem bünyesinde AWOX yetkili servisliği, YORK Yetkili servisliği de var, peki benden hiç YORK klima ile ilgili bir yorum duydun mu? Duyamazsın zira henüz yorum yapacak kadar zengin bilgim yok. Bir kaç ustanın ağzı ile, Bir kaç gördüğüm klima ile de ''YORK klimaları çözdüm ben bu işi bilirim'' demem. Senin ne yazdığın, neden yazdığın, nasıl yazdığın konusu beni ilgilendirmez, o konu yönetim ile senin arandaki mevzudur, lakin eğer YANLIŞ yazıyorsan DOĞRUSUNU kaynakları ve ispatları ile cevap olarak yazarım ileride darılmaca gücenmece olmasın.
Bu arada YORK demişken belirteyim, Bu gün taktığım FUJİ TERMA ile YORK neredeyse ikizlerdi :kıskıs:
@sota resim konusuna bir çözüm bulsak? Ben 3 üncü parti kaynakları kullanmaktan hoşlanmıyorum. Kendi drive alanıma yükleyip buraya link aktarıyorum forum onu da göstermiyor. (Bu günki klimanın resimlerini ekleyecektirm) :yuh: