Merhabalar herkese, dubleks olan evimin ust katinin catisini kaldirdim ve salon yaptim hafif eğim var, yukarida salonumun resmini paylaşmata çalıştım. İstanbul’da oğleden sonra başlayıp akşam güneş batışına kadar evim güneş alıyor ve uzunlamasına yaklaşık 9 metre pencere kısım var. Bina yeni fakat boylu boyunca pencere olduğundan ve çatı katı ile güneşin sürekli geldiğini de düşündüğümde kararsız kaldım klima konusunda. Bunun için sizlerden fikir rica edecektim bana destek olursanız gerçekten çok mutlu olurum.
Salon: 45-50 metre kare ( boy 9-10 metre - en 5 metre)
Genellikle soğutma amacı ile kullanılacak olup ısınması da kaliteli olan, sessiz çalişacak ve enerji olarak çok ekonomik olan marka ve model tavsiyesine ihtiyacim var. Ayrıca 18 BTU yeterli olur mu, bütçe konusunda ne kadar düşük olursa memnun olurum fakat 7-9 bin arasına kadar çıkabilirim. LG Dual PLUS, eco ve midea tavsiye etmişlerdi sizce bunlar iyi mi birde evde minik bebeğimiz var en çok onun için sessiz olmasını istiyorum biraz hassas. Şimdiden yardimlarınız için teşekkür ederim.