Pandemi nedeniyle market ürünleri hariç alım-satım ciddi daralma var. O yüzden fiyatları yüksek tutma anlamında pek direneceklerini sanmıyorum.döviz yükseldimi aynı günün akşamı fiyatları yükseltiyorlar durumuna görede her gün fiyatı artırıyorlar fakat düşünce ya yaprak kımıldamıyor fiayatlarda yada inadına dahada yükseltiyorlar.
inşallah öyle olur benim sektörümde aylardır dükkanım kapalı paranın nasıl bir şey olduğunu unuttuk.Pandemi nedeniyle market ürünleri hariç alım-satım ciddi daralma var. O yüzden fiyatları yüksek tutma anlamında pek direneceklerini sanmıyorum.
15'lik nasıl olur? Açıkçası sarfiyatindan ve termostat yapmasından da çekiniyorum fakat daha verimli olur diye de düşünüyorum. Dezavantajı ne olabilir? Arçelik 15325 ve Beko 31525 modeller ideal diye düşünüyorum.18lik alın dersek
o evde nekadar süre oturacağınız,
yeni evinize de büyük gelme olasılığı,
ilk alım maliyetinin yüksekliği
gibi durumlar ortaya çıkıyor.
bu sebeple 12lik daha doğru tercih olacaktır.
15lik o odaya büyük gelir. çalışmasını iyi takipleyebilirseniz çok fazla termostat yaptırmadan kullanma sansınız var.
Sota En düşük fan seviyesinde ve optimum sicaklikta kullanilirsa sorun olmaz diye düşünüyorum. 12lik alan insanların sonradan yaşadıkları "ısıtmıyor, soğutmuyor" diye ifade ettikleri pişmanlıkları açıkçası yaşamak istemiyorum. Anladığım kadarıyla termostatin kötü yanı bir otomobilin ilk kalkışta yakmış olduğu yakıt misali sarfiyatı artırıyor. Büyük kapasiteden ötürü her ne kadar kısa süre çalışıp çabuk soğutsa ya da ısıtsa da, daha düşük kapasite ile daha düzenli çalışması elbette daha mantıklı. Ama optimum değerler yakalanır diye düşünüyorum. En düşük fan seviyesi ve en optimum sıcaklıkta sorun olmaz diye düşünüyorum.15lik o odaya büyük gelir. çalışmasını iyi takipleyebilirseniz çok fazla termostat yaptırmadan kullanma sansınız var.
derece ve fan ilişkisini iyi ayarlamalısınız.
termostat sonrası çalışmada tüketim haliyle yükselir. Asıl önemli olan termosta esnasında odanın kışın soğuması, yazın ısınması
Sota En düşük fan seviyesinde ve optimum sicaklikta kullanilirsa sorun olmaz diye düşünüyorum. 12lik alan insanların sonradan yaşadıkları "ısıtmıyor, soğutmuyor" diye ifade ettikleri pişmanlıkları açıkçası yaşamak istemiyorum. Anladığım kadarıyla termostatin kötü yanı bir otomobilin ilk kalkışta yakmış olduğu yakıt misali sarfiyatı artırıyor. Büyük kapasiteden ötürü her ne kadar kısa süre çalışıp çabuk soğutsa ya da ısıtsa da, daha düşük kapasite ile daha düzenli çalışması elbette daha mantıklı. Ama optimum değerler yakalanır diye düşünüyorum. En düşük fan seviyesi ve en optimum sıcaklıkta sorun olmaz diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun hocam. Kıskandım seni ? bende alacaktım ama fiyatları yukarıya uçurdular bir anda beklemeye karar verdim.Selamünaleyküm arkadaşlar. buradaki arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine LG dual plus 9000 BTu klima aldım yatak odama Isınma amaçlı kullanıyorum şuan Makinadan oldukça memnunum gayet güzel ısıtıyor İstenilen ısıyı yakaladığı zaman yaklaşık 0.3 0.4 kW elektrik tüketimi mevcut bence gayet uygun bir tüketim Çok az defrosta giriyor. Klima almak isteyen arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim bu cihazı.
Kaç derecede kullanıyorsun.Selamünaleyküm arkadaşlar. buradaki arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine LG dual plus 9000 BTu klima aldım yatak odama Isınma amaçlı kullanıyorum şuan Makinadan oldukça memnunum gayet güzel ısıtıyor İstenilen ısıyı yakaladığı zaman yaklaşık 0.3 0.4 kW elektrik tüketimi mevcut bence gayet uygun bir tüketim Çok az defrosta giriyor. Klima almak isteyen arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim bu cihazı.