metinmert
Aktif Üye
- 13 Mar 2019
- 243
Sadece salon için ne önerirsiniz?Evi komple ısıtmaya mı çalışacaksınız.
Sadece salon için ne önerirsiniz?Evi komple ısıtmaya mı çalışacaksınız.
Çok ekonomik birşey olsun dersenSadece salon için ne önerirsiniz?
Teşekkür ederim.Çok ekonomik birşey olsun dersen
ALTUS bakabilirsin. 18lik dogru tercih olur.
Bimde şöyle bir ürün gördüm şimdi. Bilginiz var mı acabaÇok ekonomik birşey olsun dersen
ALTUS bakabilirsin. 18lik dogru tercih olur.
Merhaba hoca ECA sorununuz bildirimi bana düşmedi (yada gözümden kaçtı)Sayın Sota gereksiz bir soru oldu sanırım eca ?
Peki son bir sorum olacak ve artık kararımı verip alayım diyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Tavsiye ettiğiniz Altusa yakın veya onun altında bir kaç seçenek buldum. Hepsi de 18000 lik. Bunlardan hangisini tercih edersiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kitle hazır.Bizde mi girsek ne yapsak
Fiyat olarak linkini attığım Regal dün 3500 liraydı. Altus'tan bin lira daha ucuz. Cezbetmedi değil.Altusun bir tık altı heralde vantilatör olur.
Adem Helvacı abi RGL 18000 hakkında ne düşünüyorsunuz?@Adem Helvacı hocam kompresor bilgisini paylasirsa memnun oluruz.
B baran5454, merhaba
24luk cihazi 10m2 alana konumlandirirsaniz.
O alanı hizlica soğutacağı için kendini hizlica kısacak yada termostat yapıp bekleme konumuna geçecektir.
Iç Üniteyi salona, ilk ara hole yani 10m2 alana
Direk kapısının karsısına konumlandırılmasi daha doğru olur.
Az once 2 adet sipariş geçtim.
Gözünüz kapalı alabilirsiniz.
Adem Helvacı abiden ses çıkmayınca planın dışına çıkarak çocuk odası için LG 12000 lik olandan ben de sipariş verdim. Ürün geldi. Servis kaydı oluşturdum. Her şey yolunda gidiyor.Az once 2 adet sipariş geçtim.
Montajı birakması gerektiğiniAdem Helvacı abiden ses çıkmayınca planın dışına çıkarak çocuk odası için LG 12000 lik olandan ben de sipariş verdim. Ürün geldi. Servis kaydı oluşturdum. Her şey yolunda gidiyor.
Bir sorum olacak servis vakumlama yapmayı kabul etmezse ne yapmalıyım?
Gerçi baktım LG vakumlama şikayetleri genelde eski çözmüş görünüyor bu olayı.