M
Moneyinthepower
Yeni Üye
- 7 May 2020
- 32
- 32
Klima geldi. Öğleden sonra kurulacak. Dış ünite beklediğimden büyük ve ağır.Arçelik 24325 siparişi verdim. Bakalım gelsin deneyimi paylaşacağım.
Klima geldi. Öğleden sonra kurulacak. Dış ünite beklediğimden büyük ve ağır.Arçelik 24325 siparişi verdim. Bakalım gelsin deneyimi paylaşacağım.
2000 TL ye kadar en iyi hangi model alınabilir?
Aslında bantlıydı, açtıkları delikten geçmeyince ayırmak zorunda kaldılar. Halbuki deliği genişletseler olacaktı. Ben de karışmadım, ustaların işine müdahale edince kimisi yanlış anlıyor.montaj esnasında drenaj hortumunu boruya bantlamış olsalar boruları düzenlerken yerinde çıkma ihtimalini enaza düşürmüş olurlar.
Klima kuruldu. Gayet başaralı. Kurulunda vakum yapıldı. 4 yıl ek garanti için 500 TL ücreti varmış. Size sormak istedim bu garanti neleri kapsıyor? 320 TL WİFİ kartı ücreti varmış. Ek garantiyi kesinlikle almalı mıyım?linkteki konuyu mutlaka oku.
Klima Vakumlamanın önemi
Vakum soğutma sistemleri için en önemli işlemdir.Olmazsa olmaz.Soğutma sisteminde nem demek siteme kanser bulaşması demektir. Klima sistemlerinde vakum nasıl yapılır.? Vakum işlemi sırası ile; 1. Manifolt (manometre) nin alçak basınç yani mavi renkli saatin karşısındaki mavi hortum klima dış...tavsiyeforumu.com
Ek garanti asıl garantinin uzatımıdır.Klima kuruldu. Gayet başaralı. Kurulunda vakum yapıldı. 4 yıl ek garanti için 500 TL ücreti varmış. Size sormak istedim bu garanti neleri kapsıyor? 320 TL WİFİ kartı ücreti varmış. Ek garantiyi kesinlikle almalı mıyım?
1500tl belki 7000btu klima bulabilirsiniz.1500 TL ye kadar arıyorum ben de bulabilecek miyiz bakalım tam sıcaklar gelmeden
Airfel LTXN35U midea üretimidir. Genel memnuniyet üst seviyede diyebilirim (Fiyatına göre)Herkese merhaba.
10 senelik beko marka bir klimam var, tahmin ettiğiniz gibi tüketimi çok fazla.
Bunun yerine elektrik tüketimi çok az olacak 12.000 btu bir klima bakıyorum.
Marka model takıntım yok. Şunu merak ediyorum inverter A++ modellerin hepsinin tüketimi aynı seviyede mi?
Yoksa illa ki daikin ya da mitsubishi modellerine mi yönelmeliyim?
Şöyle biraz bakındım da Airfel LTXN35U A++ modeli dikkatimi çekti fakat sağa sola üfleme seçeneği olmadığı için mantıklı gelmedi.
Aradığım özellikler az yaksın sessiz çalışsın, ne önerirsiniz?
Hayırlı olsun bence kesinlikle almalısınız bizde hoower çamaşır makinesi var 3+4 yıl garantisi var 5.yılında yaklaşık işçilik dahil 600 liralık masraf garantiden yapıldı, gene Panasonic plazmam vardı alırken 2+3 bedava garanti kampanyası vardı, 4.yılda 1000 küsur liralık masraf garantiden karşılandı, evet belki klima bu kadar aktif çalışan bir ürün değil ama gene de ben aldığım tüm ürünlerde maksimum garanti almaya çalışıyorum. ?Klima kuruldu. Gayet başaralı. Kurulunda vakum yapıldı. 4 yıl ek garanti için 500 TL ücreti varmış. Size sormak istedim bu garanti neleri kapsıyor? 320 TL WİFİ kartı ücreti varmış. Ek garantiyi kesinlikle almalı mıyım?
Bu iş çok su götürür misal. İstanbul, Edirnede A++ olan klima Adana, ŞanlıUrfa gibi ekstrem sıcakların yaşandığı yerlerdeA+++ A+ falan çok farkediyor mu enerji tüketimi?