Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E Çevrimdışı

erkut303

Aktif Üye
23 Kas 2016
300
55
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR HAYIRLI SABAHLAR BOL KAZANÇLI BİR GÜN DİLİYORUM SAĞLICAKLA KALIN [emoji41][emoji41]

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

9köy' Alıntı:
shrapci' Alıntı:
birde bana bir tane özel  mesaj gelmiş ama okuyamıyorum Bu sayfaya erişim izniniz yok. Bunun sebebi aşağıdaki nedenlerden dolayı olabilir: diyor e mailimde onaylı gözüküyor ne yapmalıyım? 

özel mesaj sistemi kapalı telefon kaydı olmadan çalışmıyor 

büyülk ihtimalle sizi bir başka üye etiketlemiştir ozaman öm gelir size ama tıkladınızmı gelen öm okuyamazsınız önemli bir şey değilidir.

ama genede isterseniz ekran görüntünüzü buraya işleyin bakalım.

Forum yetkilileri özel mesaj sistemini açın.hoş birdurum değildir.bu forumun kuruluş amacından sapmayın.para için hırs için birtakım dengesizliklere gerek yok.bu forum insanlara hizmet için kuruldu yasaklar için para için değil

Forum dediğin özgür olmalı.herkez birbiriyle rahatça iletişime geçebilmeli.herkez düşünce fikir özgürlüğüne sahiptir.bunu kimsenin engellemeye hakkı yoktur.yasaklara fazla alışmayın zira çevre forumlarda zaten uygulanıyor.

Ama o forumların amacı insan lar değil para kazanmaktır.bizlerse insan kazanmak için burdayız.kimse nerden geldiğini ne olduğunu unutmasın.özgürlük forumuysa burası insanların özgürlüllerini kısıtlamayın.art niyetli kişiler varsa atarsınız olur biter .sudan bahanelerle herkesin geceli gündüzlü emek verdiği bu forumu tek elde yönetemezsiniz.

Biran önce birbirinizle iletişime geçip bazı düzenlemelerinizi gözden geçirin.yada ilkelerinizden sapmışsanız gözünüzü para hırsı bürüdüyse bazı söylemleriniz yalan niteliği taşır ve insanları kandırmış olursunuz.bu forum adına yakışır bir durum değildir.bu forumun en büyük emektarı olarak sizlere sirkelenmenizi kendinize gelmenizi öneriyorum.aksi takdirde bazı söylemlerinizi yalan yerine koyar forum üyeleriyle açık açık paylaşırım.

Bizim kimseden beklentimiz olamaz bize bir dua etseler yeter fikrinden uzaklaşmayın.!

D Çevrimdışı

darkif

Yeni Üye
13 Kas 2017
3

Cümleten hayılrı günler. 45 M2'lik kafe tarzı bir mekanım var. Tavan yüksekliği 3-4 M civarında.. Daha önce klima almadım kullanmadım.. 2 Yıldır 2 adet UFO'yla ısıtıyorum pek yeterli gelmedi. Genel anlamda ısıtma amaçlı kullanmak istediğim klima tavsiyesi almak istiyorum. Marka model BTU vs. gibi konularda bilgim yok. Bütçem 3000-4000 Tl civarında. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

darkif' Alıntı:
Cümleten hayılrı günler. 45 M2'lik kafe tarzı bir mekanım var. Tavan yüksekliği 3-4 M civarında.. Daha önce klima almadım kullanmadım.. 2 Yıldır 2 adet UFO'yla ısıtıyorum pek yeterli gelmedi. Genel anlamda ısıtma amaçlı kullanmak istediğim klima tavsiyesi almak istiyorum. Marka model BTU vs. gibi konularda bilgim yok. Bütçem 3000-4000 Tl civarında. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

merhaba hoşgeldiniz sefalar getirdiniz forumumuza.bu tip mekanlarda salon tipi kullanmanız daha verimli olabilir.o yüzden split yerine salon tipi klimalara bakmanızı tavsiye ederim.bütçeniz nazarındada yerli markalarda bulabilirmisiniz bilemiyorum araştırmanız gerekir.

split olacaksada tek klima yerine iki adet en az 12 lik klima almanız daha iyi iklimlendirme sağlayacaktır.şahsen iyi kötü güvenebileceğimiz klimalar ise örnek linkler:

https://www.ege-ticaret.com/MIDEA-BLANC-MSMABU-12HRDN1-INVERTER-KLIMA,PR-201.html

http://www.galeribeyaz.com/ugur-uis-12-u-smart-plus-12-inverter-klima.html#.Wgm8PFVl_IU

yalnız uğur klima montajda bakır set kullanmıyordu şuanki durum nedir bilemiyorum.bakır için ayrıyetten ücret isterlerse midea blanc almak daha mantıklı olur çünki fiyatlar aynı hale gelir bakır boru farkı ile.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33

Klimayı c.tesi günü sipariş ettim. Yarın kargoya vereceklerini söylediler . ado hocam 12 binlik yeter demişti ama arasında çok az fiyat farkı olduğu için olmuşken bir numara büyüğü olsun dedim ve 18 lik aldım. Klimanın linkini aşağıya bırakıyorum. geldikten sonra montaj anı sonrası ve daha daha sonrası nı fotoğraflı şekilde paylaşacağım . 
LİNK :    .
Site fiyatı  3470 tl ben tam olarak 2370 tlye aldım baya uyguna aldığımı düşünüyorum. 
Yardım eden herkese sonsuz teşekkürler.

Not: Bu arada sordum klima 2017 üretimiymiş .

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

clearidas' Alıntı:
Klimayı c.tesi günü sipariş ettim. Yarın kargoya vereceklerini söylediler . ado hocam 12 binlik yeter demişti ama arasında çok az fiyat farkı olduğu için olmuşken bir numara büyüğü olsun dedim ve 18 lik aldım. Klimanın linkini aşağıya bırakıyorum. geldikten sonra montaj anı sonrası ve daha daha sonrası nı fotoğraflı şekilde paylaşacağım . 
Site fiyatı  3470 tl ben tam olarak 2370 tlye aldım baya uyguna aldığımı düşünüyorum. 

Daha bu gün, yardım isteyen birisine (Yoldan çevirdi) 12.000BTU REGAL klima aldırdım (yanlış anlaşılmasın ben 4 marka sundum kendisi REGAL istedi) o dahi mağazadan (Spot) 2.000TL ye aldı klimayı ki uyardım kendisini aslında aynı klima BİM de satılan REGAL klimaydı ve 1500 Den satılmıştı. 

Neyse diyeceğim o ki, bu kıyas ile bakarsak oldukça uygun. 

Sota ya rica etmiştim, markalar bölümüne VESTEL de açmıştı, sizden ricam, ürün geldiğinde Konu başlığı açıp bir inceleme yazısı yazmanz yöndedir. İyisi ile kötüsü ile tüm düşüncelerinizi satın alım aşaması, servis süreci ve ürün performansı şeklinde sizden öğrenmek isteriz.  :ok:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33

Ado' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

Daha bu gün, yardım isteyen birisine (Yoldan çevirdi) 12.000BTU REGAL klima aldırdım (yanlış anlaşılmasın ben 4 marka sundum kendisi REGAL istedi) o dahi mağazadan (Spot) 2.000TL ye aldı klimayı ki uyardım kendisini aslında aynı klima BİM de satılan REGAL klimaydı ve 1500 Den satılmıştı. 

Neyse diyeceğim o ki, bu kıyas ile bakarsak oldukça uygun. 

Sota ya rica etmiştim, markalar bölümüne VESTEL de açmıştı, sizden ricam, ürün geldiğinde Konu başlığı açıp bir inceleme yazısı yazmanz yöndedir. İyisi ile kötüsü ile tüm düşüncelerinizi satın alım aşaması, servis süreci ve ürün performansı şeklinde sizden öğrenmek isteriz.  :ok:

tabiki hocam merak etmeyin. vestel kısmını gördüm ilk günden itibaren orda yazmaya başlıyacağım. iyisiyle kötüsüyle . düşük bütçe ile klima düşünnen arkadaşlara örnek olsun diye çünkü bence 18 btu luk inverter bir klima için çok uygun bir ücret ödedim. resimli anlatım olarak ilk günden itibaren yazacağımdan emin olabilirsiniz. artık bende bu forumun bir sakiniyim :)

M Çevrimdışı

Maviplanet

Yeni Üye
31 Ağu 2017
17

uzun süredir araştırıyorum, yaza kadar da vaktim var zira sadece soğutucu olarak kullanacağım. bir kaç marka ve model klima beğendim ama servis sıkıntıları düşündürüyor. bulunduğum ilçe nin il  merkezlerine uzaklığı 80 km. midea, m. havy nin bazı modelleri olsun yada lg nin son çıkarttığı klima olsun çeşitli beğendiğim klama var fakat, bu saydığım markaların servisleri il merkezinde. ilk kurduk diyelim ve garanti dışı ağrızalandığında hem maliyet olarak hemde  yerin uzaklığından ötürü bana ulaşma süresi olaraktan sıkıntılar yaşıyacağımı düşünmeye başladım. 80 km ye servisler ufak bi arıza bile olsa sizce kaça gelirler.birde 12 btu luk tavsiye edeceğiniz marklar nedir.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33

İnternetten sipariş ettiğim Vestel klimam bugün geldi. Satıcıyı aradım ücretsiz kurulum için hemen çok geçmedi Vestel beni aradı. Gün içinde gelip kurulumu da yapacaklarını söylediler. 

Bu arada Vestel hizmette sınır tanımıyor. Watsap hattı varmış anında yanıt veriyorlar çok hoşuma gitti.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

clearidas' Alıntı:
İnternetten sipariş ettiğim Vestel klimam bugün geldi. Satıcıyı aradım ücretsiz kurulum için hemen çok geçmedi Vestel beni aradı. Gün içinde gelip kurulumu da yapacaklarını söylediler. 

Bu arada Vestel hizmette sınır tanımıyor. Watsap hattı varmış anında yanıt veriyorlar çok hoşuma gitti.

2017 3 haziran   :ok:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33

Evet yıl taktığını öğrendim . şuan elektirikci bekliyorum çok kısa montaj hakkında konuşcam daha sonra Vestel başlığı altında devam etcem konuya. Montaja çok hızlı geldiler . 3 kişi montaja geldiler vakum yaptilar ozellikle vakum yaparken bana gösterdiler. İşlerin gercekten çok güzel ve titizlikle yaptılar. Gayet düzgün insanlardı sohbet ettik uzun zamandır böyle ilgili ve birşeyler hakkında bilgisi olan müşteriye gitmiyorduk iyi oldu dediler . Bir iki foto paylasayim devami Vestel konu başlığı altında . 

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

Siz başlığı açın, biz eleştirecek şeyler buluruz mutlaka :kıskıs:

Lakin önemli olanı mutlu sonuca ulaşabilmeniz. Merakla bekliyorum.  :ok:

E Çevrimdışı

ero350

Yeni Üye
16 Kas 2017
7

iyi günler
Kullanılacak Yerin Alan (m2):         45
Kullanılacak Yerin Yüksekliği:         3.20
Bölge/Şehir/İlçe:                         ege/izmir/çeşme
Kullanılacak yer Kuzey/Güney /Doğu/Batı: Bati
Zemin/Ara kat/Çatı kat:             zemin müstakil
Ev /İş yeri:                              Ev
Kişi Sayısı:                               4
genelde  ısıtma amacli klima icin ne onerirsiniz.butcem 3000-6000 arasinda

kullanım vede yetkili servis açısından önerileri verirseniz sevinirim
bize önerilenler

Diamond Electric Arakawa Serisi 24000 Btu 3d Dc İnverter Klima     4500tl (fiyat avantajı var ama bir bilgimiz yok)
mitsubish heavy diamond srk 63zr s                    6400tl
mitsubish electric deluxe power msz gf60ve         6700tl
daikın n atxn60nb7                                             5100tl
daikın shira eco   ftx71kv                                    6600tl

S Çevrimdışı

shrapci

Yeni Üye
8 Şub 2017
78

iyi akşamlar mıtsubıshı keşifinden geldiler bu gün. odam 24 m2 ve 58,8 m3 müş. bu arada odam ara katta güneybatıya bakıyor 2 tane ahşap pencerem  ve panjurda var yerler ahşap parke.yalıtımı şu şekilde ifade edeyim (gündüzleri hiç birşey yakmadan bu günlerde saat 13:30 cıvarı oda sıcaklığı 22,5 dereceyi görüyor.sabah saat 6:45 da ise 19,4 dereceyi görüyor) gelen kişi ölçüp biçti toplam ısıtma 8810btu toplam soğutma 7850 btu çıkardı bana 12 lik fh serisini önerdi ama ben 9 binlik fh serisini düşünüyordum sizce kaçlık klimayı almalıyım? bu arada antalyada yaşıyorum ve oda sıcaklığını 22-23 arasında kalmasını istiyorum. Not ısı kaybı 5669 btu enfiltrasyon ısı kaybı 3100 btu çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt