9köy' Alıntı:shrapci' Alıntı:birde bana bir tane özel mesaj gelmiş ama okuyamıyorum Bu sayfaya erişim izniniz yok. Bunun sebebi aşağıdaki nedenlerden dolayı olabilir: diyor e mailimde onaylı gözüküyor ne yapmalıyım?
özel mesaj sistemi kapalı telefon kaydı olmadan çalışmıyor
büyülk ihtimalle sizi bir başka üye etiketlemiştir ozaman öm gelir size ama tıkladınızmı gelen öm okuyamazsınız önemli bir şey değilidir.
ama genede isterseniz ekran görüntünüzü buraya işleyin bakalım.
darkif' Alıntı:Cümleten hayılrı günler. 45 M2'lik kafe tarzı bir mekanım var. Tavan yüksekliği 3-4 M civarında.. Daha önce klima almadım kullanmadım.. 2 Yıldır 2 adet UFO'yla ısıtıyorum pek yeterli gelmedi. Genel anlamda ısıtma amaçlı kullanmak istediğim klima tavsiyesi almak istiyorum. Marka model BTU vs. gibi konularda bilgim yok. Bütçem 3000-4000 Tl civarında. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
clearidas' Alıntı:Klimayı c.tesi günü sipariş ettim. Yarın kargoya vereceklerini söylediler . ado hocam 12 binlik yeter demişti ama arasında çok az fiyat farkı olduğu için olmuşken bir numara büyüğü olsun dedim ve 18 lik aldım. Klimanın linkini aşağıya bırakıyorum. geldikten sonra montaj anı sonrası ve daha daha sonrası nı fotoğraflı şekilde paylaşacağım .
LİNK :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol..
Site fiyatı 3470 tl ben tam olarak 2370 tlye aldım baya uyguna aldığımı düşünüyorum.
Yardım eden herkese sonsuz teşekkürler.
Ado' Alıntı:clearidas' Alıntı:Klimayı c.tesi günü sipariş ettim. Yarın kargoya vereceklerini söylediler . ado hocam 12 binlik yeter demişti ama arasında çok az fiyat farkı olduğu için olmuşken bir numara büyüğü olsun dedim ve 18 lik aldım. Klimanın linkini aşağıya bırakıyorum. geldikten sonra montaj anı sonrası ve daha daha sonrası nı fotoğraflı şekilde paylaşacağım .
LİNK :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol..
Site fiyatı 3470 tl ben tam olarak 2370 tlye aldım baya uyguna aldığımı düşünüyorum.
Yardım eden herkese sonsuz teşekkürler.
Daha bu gün, yardım isteyen birisine (Yoldan çevirdi) 12.000BTU REGAL klima aldırdım (yanlış anlaşılmasın ben 4 marka sundum kendisi REGAL istedi) o dahi mağazadan (Spot) 2.000TL ye aldı klimayı ki uyardım kendisini aslında aynı klima BİM de satılan REGAL klimaydı ve 1500 Den satılmıştı.
Neyse diyeceğim o ki, bu kıyas ile bakarsak oldukça uygun.
Sota ya rica etmiştim, markalar bölümüne VESTEL de açmıştı, sizden ricam, ürün geldiğinde Konu başlığı açıp bir inceleme yazısı yazmanz yöndedir. İyisi ile kötüsü ile tüm düşüncelerinizi satın alım aşaması, servis süreci ve ürün performansı şeklinde sizden öğrenmek isteriz.:
clearidas' Alıntı:İnternetten sipariş ettiğim Vestel klimam bugün geldi. Satıcıyı aradım ücretsiz kurulum için hemen çok geçmedi Vestel beni aradı. Gün içinde gelip kurulumu da yapacaklarını söylediler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu arada Vestel hizmette sınır tanımıyor. Watsap hattı varmış anında yanıt veriyorlar çok hoşuma gitti.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.