Merhabalar tavsiyeleriniz üzere Vestel Flora 18000'lik olan klimayı alıcam. Yalnız Klimayı salonumda nereye taktıracağımızı kestiremedik. Salonumuz 6x5 metre ölçülerinde salonun resmini paylaşacağım. Salonun üstünde terasın açık bölümü var ve gün boyu güneşe maruz kalıyor ve inanılmaz sıcak oluyor. Evde yalıtım sadece içten 5 cm strafor kaplı. dıştan herhangi bir yalıtım yok. 18 lik yeterli olur umarım. Gel gelelim konumuna dış üniteden korktugum için salonun camının önüne koydurtmak istemiyorum (niyeyse aşşağı düşer diye içimde bir korku oluyor.) sizler tabiki bu işleri iyi biliyorsunuz yanılıyorumdur muhtemelen.
Resimdeki kolono bağlatmak istiyorum iç uniteyi bu duvarın arkasında kolonun sol tarafında balkon var 5 metre uzunlugunda oraya taktırmak istiyorum. Acaba yanlış olurmu yada görüntüde bi çirkinlik. Farklı fikirlerede açığım. bu duvarın tam karşısında da aynı kolan ve boş duvar.
Resimdeki kolono bağlatmak istiyorum iç uniteyi bu duvarın arkasında kolonun sol tarafında balkon var 5 metre uzunlugunda oraya taktırmak istiyorum. Acaba yanlış olurmu yada görüntüde bi çirkinlik. Farklı fikirlerede açığım. bu duvarın tam karşısında da aynı kolan ve boş duvar.