klima iadesi mümkün mü ?

D Çevrimdışı

devpanda

Yeni Üye
19 Şub 2025
12
30
Merhaba,

31 temmuz 2025 montaj tarihli 2 adet klimam var. bunlardan 1 tanesinde çok fena vibrasyon var ve odaya titreşim veriyor. 1 klimayı iade etmek istiyorum. böyle bir hakkım var mı ?
servisi çağırdım normal dedi ve gitti. diğer klimada olmadığını gösterdim ama cevap veremiyor.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,687
Vibrasyon dış ünite kaynaklı mı.? Duvarlarınız Bims, Ytong.?
Mümkünse geniş açıdan fotoğraf atar mısın.

D Çevrimdışı

devpanda

Yeni Üye
19 Şub 2025
12
30
Vibrasyon dış ünite kaynaklı mı.? Duvarlarınız Bims, Ytong.?
Mümkünse geniş açıdan fotoğraf atar mısın.

vibrasyon dış ünite kaynaklı hocam bundan eminim. çünkü dış ünite devreye girdiği zaman bu sorun yaşıyorum. duvarlarım ne bilmiyorum ama yalıtım malzemesi de var. (taş yünü)

WhatsApp-Image-2025-08-06-at-09.33.48-1.jpg
WhatsApp-Image-2025-08-06-at-09.33.48.jpg
WhatsApp-Image-2025-08-06-at-09.33.49-1.jpg
WhatsApp-Image-2025-08-06-at-09.33.49.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,687
klima borusunu duvara ve klimaya temas etmeyecek şekilde düzeltip kontrol eder misin.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,687
hocam denedim, tüm temasları kestim ama nafile
benzer durumu bende yaşamadım. Yatak odası duvarına klima montajladım ayakta ne ses ne vibrasyon yatağa uzandığında aman Allahım o nasıl bir vibrasyon deli olursun.
Mecburen başka duvara taşıdım dış üniteyi.

D Çevrimdışı

devpanda

Yeni Üye
19 Şub 2025
12
30
benzer durumu bende yaşamadım. Yatak odası duvarına klima montajladım ayakta ne ses ne vibrasyon yatağa uzandığında aman Allahım o nasıl bir vibrasyon deli olursun.
Mecburen başka duvara taşıdım dış üniteyi.

maalesef, üzücü olan ise gelen ustanın bu normal. inverter motor yapar böyle demeleri. aklımı çıldıracam gerçekten. arkadaş nasıl normal diyebiliyorsun bu duruma ? 2 klima montajladıydım. diğerini gösteriyorum hiç bir sorun yok ama bunda maalesef odanın tüm duvarlarını titretiyor. ne yapacaz bilemedim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,687
maalesef, üzücü olan ise gelen ustanın bu normal. inverter motor yapar böyle demeleri. aklımı çıldıracam gerçekten. arkadaş nasıl normal diyebiliyorsun bu duruma ? 2 klima montajladıydım. diğerini gösteriyorum hiç bir sorun yok ama bunda maalesef odanın tüm duvarlarını titretiyor. ne yapacaz bilemedim.
aksine inverter motor daha az titreşim, vuruntulu çalışır. Ses rahatsız edici seviyedeyse yer değişikliği yapacaksınız.

D Çevrimdışı

devpanda

Yeni Üye
19 Şub 2025
12
30
aksine inverter motor daha az titreşim, vuruntulu çalışır. Ses rahatsız edici seviyedeyse yer değişikliği yapacaksınız.
yakında duvarda yok maalesef, anlamadım açıkçası böyle bir ses beklemiyordum. aşağıya motor sesinin videosunu iletiyorum. bence motorda sorun var gibi

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,687
yakında duvarda yok maalesef, anlamadım açıkçası böyle bir ses beklemiyordum. aşağıya motor sesinin videosunu iletiyorum. bence motorda sorun var gibi

üstat bu kompresörün kendi sesi klima ilk açıldığında içerisiyi hızlıca soğutabilmek için yüksek devirde döner. Birkaç saat kullandıktan sonra ses azalatacaktır.

D Çevrimdışı

devpanda

Yeni Üye
19 Şub 2025
12
30
üstat bu kompresörün kendi sesi klima ilk açıldığında içerisiyi hızlıca soğutabilmek için yüksek devirde döner. Birkaç saat kullandıktan sonra ses azalatacaktır.
yok hocam, içeriye vibrasyon veriyor anlamsızce. seste sorun yok gelebilir fakat içeri vibrasyon veriyor fena halde

Geri
Üst Alt