Usta videoyu izledim ama eksiklikler var sanki.Eline sağlık ustamızın güzel olmuş.
İzlemesi güzel, ben özellikle elektronik cihazların restorasyonuna bakıyorum bazen.Süper bana göre ,kendimi izledim sanki
Bu şekilde bir klima kasasını köyde aynen yapmıştım ,hatta boya tabancam halen duruyor ,çünkü arkadaşa verdim kullanması için ve onda kaldı.Genelde dış kasa pas içinde kalıyor ,içi pek sıkıntı yaratmıyor,toz-toprak harici yani,onları da bende de su ile temizlemiştim ,hatta ramazan abinin tazyikli araba yıkamasını kullanmıştım,uzaktan tutarakİzlemesi güzel, ben özellikle elektronik cihazların restorasyonuna bakıyorum bazen.
Bu videodaki ürün pastan ölmüş artık bence.
O dış kasa zımparalansa da çok gideri yok gibi.
Bir de o kondanser veya serpantin adı her neyse, onu öylece temizlemesi de çok içine sinmedi gibi.
Bazı kısımları bükük, hasarlı duruyordu bilmiyorum.
Elektrik motorunu sökmedi mesela, belki de söktü ama videoya eklemedi, içi ne alemde bilmiyoruz.
Kompresör ve sistemin içi mesela uzun zaman atıl kaldıysa da, o gazın vs halini bilmiyoruz.
Belki gaz ve yağ karıştı. Onların da içinin temizlenmesi gerek belki.
Bana kalsa o parçayı çizer yeni kasa yapar maliyeti 2 klima parasına yükseltirdim neyse, iyi ki yapmıyorum.
Ben de olsam öyle yaparım elle yoruyor epey çünkü.
Bu arada ben avuç taşlamaya takılan tel fırça ve zımpara kullanmıştım
Gerçekten güzel olmuştuBen de olsam öyle yaparım elle yoruyor epey çünkü.
Sarı klima olsun güzeldir, onu bir de parlak yaptık mıydı şahane olur.
İtiraf ediyorum 20 dakikanın tamamını oturup izlemedim atlaya atlaya gittim ama boyama sahnelerini geri dönüp aradım, hatta yıkadığı sahnelerde , önceden kaynakla ayırdığı boruları geçici körleyip körlemediğine baktım ama detay göremedim.Usta videoyu izledim ama eksiklikler var sanki.
Ya o kısımları çekmedi ya da başka bir şey var bilemiyorum.
Bu klima sence hayata döndürülünce pek verimli olur mu?
Ustasına soralım hadi.
Aslında "ben yaptım,sizde yapabilirsiniz" diyor ,gerçi bana demedi amaİtiraf ediyorum 20 dakikanın tamamını oturup izlemedim atlaya atlaya gittim ama boyama sahnelerini geri dönüp aradım, hatta yıkadığı sahnelerde , önceden kaynakla ayırdığı boruları geçici körleyip körlemediğine baktım ama detay göremedim.
Yani bizim genel kabul gören videolarımız gibi DETAY amaçlı değil de bana göre şov amaçlı çekilmiş video.
Aynen öyle abi, nasılsa millet meraktan tıklar böylece izlenme alırız diye yapılan tonla örneği var.İtiraf ediyorum 20 dakikanın tamamını oturup izlemedim atlaya atlaya gittim ama boyama sahnelerini geri dönüp aradım, hatta yıkadığı sahnelerde , önceden kaynakla ayırdığı boruları geçici körleyip körlemediğine baktım ama detay göremedim.
Yani bizim genel kabul gören videolarımız gibi DETAY amaçlı değil de bana göre şov amaçlı çekilmiş video.