M Çevrimdışı Muhammet Acı Aktif Üye 21 Tem 2022 212 22 30 Eki 2022 #15 Burası dışında fazla büküm yok burası da fazla değil gibi geldi bana
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,459 30 Eki 2022 #16 Muhammet Acı' Alıntı: Burası dışında fazla büküm yok burası da fazla değil gibi geldi bana Genişletmek için tıkla ... büküm yerini abanmadan hafif düzeltin (tamamen değil) seste azalma olacak mı.
Muhammet Acı' Alıntı: Burası dışında fazla büküm yok burası da fazla değil gibi geldi bana Genişletmek için tıkla ... büküm yerini abanmadan hafif düzeltin (tamamen değil) seste azalma olacak mı.
M Çevrimdışı Muhammet Acı Aktif Üye 21 Tem 2022 212 22 30 Eki 2022 #17 Sota' Alıntı: büküm yerini abanmadan hafif düzeltin (tamamen değil) seste azalma olacak mı. Genişletmek için tıkla ... Deneyeyim ama sanmıyorum gazın dolaştığı heryerden ses geliyor iç ünite dış ünite şıkır şıkır sesler geliyor Sota' Alıntı: büküm yerini abanmadan hafif düzeltin (tamamen değil) seste azalma olacak mı. Genişletmek için tıkla ... Dediğini yaptım baya kesildi sesi hala var ama baya azaldı Muhammet Acı' Alıntı: Deneyeyim ama sanmıyorum gazın dolaştığı heryerden ses geliyor iç ünite dış ünite şıkır şıkır sesler geliyor Dediğini yaptım baya kesildi sesi hala var ama baya azaldı Genişletmek için tıkla ... Anlaşıldı bu bakır borular değişecek bir sorum daha var fıss sesinden sonra gaz akışının durması normal mi soğuk soğuk üflüyor klima Son düzenleme: 30 Eki 2022
Sota' Alıntı: büküm yerini abanmadan hafif düzeltin (tamamen değil) seste azalma olacak mı. Genişletmek için tıkla ... Deneyeyim ama sanmıyorum gazın dolaştığı heryerden ses geliyor iç ünite dış ünite şıkır şıkır sesler geliyor Sota' Alıntı: büküm yerini abanmadan hafif düzeltin (tamamen değil) seste azalma olacak mı. Genişletmek için tıkla ... Dediğini yaptım baya kesildi sesi hala var ama baya azaldı Muhammet Acı' Alıntı: Deneyeyim ama sanmıyorum gazın dolaştığı heryerden ses geliyor iç ünite dış ünite şıkır şıkır sesler geliyor Dediğini yaptım baya kesildi sesi hala var ama baya azaldı Genişletmek için tıkla ... Anlaşıldı bu bakır borular değişecek bir sorum daha var fıss sesinden sonra gaz akışının durması normal mi soğuk soğuk üflüyor klima
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,459 30 Eki 2022 #18 Muhammet Acı' Alıntı: Deneyeyim ama sanmıyorum gazın dolaştığı heryerden ses geliyor iç ünite dış ünite şıkır şıkır sesler geliyor Dediğini yaptım baya kesildi sesi hala var ama baya azaldı Anlaşıldı bu bakır borular değişecek bir sorum daha var fıss sesinden sonra gaz akışının durması normal mi soğuk soğuk üflüyor klima Genişletmek için tıkla ... Soğuk üflemeye başladığında dış üniteyi kontrol et. Termostat yapıp bekleme konumuna geçmiş olacaktır yani normal durum. büküm yerini biraz daha doğrult ses büyük oranda kesilir.
Muhammet Acı' Alıntı: Deneyeyim ama sanmıyorum gazın dolaştığı heryerden ses geliyor iç ünite dış ünite şıkır şıkır sesler geliyor Dediğini yaptım baya kesildi sesi hala var ama baya azaldı Anlaşıldı bu bakır borular değişecek bir sorum daha var fıss sesinden sonra gaz akışının durması normal mi soğuk soğuk üflüyor klima Genişletmek için tıkla ... Soğuk üflemeye başladığında dış üniteyi kontrol et. Termostat yapıp bekleme konumuna geçmiş olacaktır yani normal durum. büküm yerini biraz daha doğrult ses büyük oranda kesilir.