Yakın zamanda Midea fabrika üretimlerinin bant mantığını ve kalite kıstasını da elimden geldiğince bir içerik ile anlatmaya çalışacağım.Ben buzdolabında da ara ara duyuyorum. Biliyorsunuz aynı klimayı kullanıyoruz ve benim klimalarda da ara ara oluyor.
Midea üretimi Airfel olarak baya memnunum ama kesinlikle Prime serisinin iki yada üç tık altında.Yakın zamanda Midea fabrika üretimlerinin bant mantığını ve kalite kıstasını da elimden geldiğince bir içerik ile anlatmaya çalışacağım.
İşte tam da bu nedenle bazı açıklamaları yapmak gerekiyor zira konu sadece Midea Airfel farkı da değil.Midea üretimi Airfel olarak baya memnunum ama kesinlikle Prime serisinin iki yada üç tık altında.
Şu izleri ciddi bir şekilde ayırt edip yayınlamamız lazım aslında. Ciddi bir kafa karışıklığı var.İşte tam da bu nedenle bazı açıklamaları yapmak gerekiyor zira konu sadece Midea Airfel farkı da değil.
Mesela Mitsubishi Electric her zaman bizim için çok ayrıcalıklı marka oldu ama aynenMercedes gibi o da alt segmentin alıcısına hitap edebilmek için ona uygun ürün üretiyor biliyorsunuz, Örneğin bana çok sorulan ME nin HARE modeli. Tayland yanısıra yerli üretimleri var, abi bazı verileri kontrol ediyorsun ÖE adı altında Hare alacağına git Vestel al yani hiç olmazsa marka farkı ödemezsin gereksiz yere.
Üretimlerde çok ciddi oynamalar var. Daikin Sensira inceliyorsun verilere bakıyorsun, Sonra X başka marka inceliyorsun ''la bu nasıl Daikin o zaman_'' diye ister istemez soruyorsun.
Yani ciddi anlamda at izi it izine karışmış durumda.
Klima fan autoda 26 ya ayarlı ses bu.
Muhtemelen iz değil de maliyet kaynaklı.İşte tam da bu nedenle bazı açıklamaları yapmak gerekiyor zira konu sadece Midea Airfel farkı da değil.
Mesela Mitsubishi Electric her zaman bizim için çok ayrıcalıklı marka oldu ama aynenMercedes gibi o da alt segmentin alıcısına hitap edebilmek için ona uygun ürün üretiyor biliyorsunuz, Örneğin bana çok sorulan ME nin HARE modeli. Tayland yanısıra yerli üretimleri var, abi bazı verileri kontrol ediyorsun ME adı altında Hare alacağına git Vestel al yani hiç olmazsa marka farkı ödemezsin gereksiz yere.
Üretimlerde çok ciddi oynamalar var. Daikin Sensira inceliyorsun verilere bakıyorsun, Sonra X başka marka inceliyorsun ''la bu nasıl Daikin o zaman_'' diye ister istemez soruyorsun.
Yani ciddi anlamda at izi it izine karışmış durumda.
Evet, buzdolabında da akışkan sesi duyulur zaman zaman dikkat ederseniz.Yani bizim ses normal