N
Nickneyime
Aktif Üye
- 30 Nis 2020
- 101
- 33
Laptopun üstüne yanlışlıkla maden suyu döktüm ve 3 tuşu sürekli spamlıyor. Özellikle çevresindeki tuşlara basınca oluyor bu. Klavyeye ulaşmak için arkadan bütün her şeyi sökmek gerekiyor. Bunu da göze alamadım hem açsam da ne yapacağımı bilmiyorum. Bilgisayarcıya götürecez mecbur fakat bilgisayarcı bunu düzeltebilir mi? Neyi düzeltmesi gerekecek ve ne kadar tutar. Kazık da yemeyelim 

neskuikli süt döktüydü, geçti aradan bi 4-5 yıl. Peçeteyle silip bırakmışlardı. Tek tük spamlama ve algılamama derdi oluyordu. Son 6 aydır algılamama derdi azıttı bende de ve kanser gibi yayılıyor. İlk zamanlarda bi iki tuşta sıkıntı vardı, sonrasında o tuşlardan etrafa yayıldı bu dert. Biraz sert basmak gerekirken, artık belli tuşlara resmen vurmak gerekiyor. Bazan da spamlıyor vurunca. Makina 12 yaşında olduğu için artık sallamıyorum ama sinir edici bir durum. Bi kere de mercimek çorbası mı ne dökmüştü. Aslında komple dağıtıp izopropillemek lazım, zira biyolojik silah üretçek kadar pislik bakteri virüs birikmiştir içinde