Haklısınız hocam ama onun içinde matkap lazım ?? uzun zamandır annem böyle bir şey istiyordu bütçe sıkıntısı olmadığı içinde tercih ettim ama sanırım emir makine kurumsal bir marka gelmedi bana müşteri hizmetleri aradığım kişi bildiğin esnaf ağzıyla konuşuyor bir risk aldık ama bakalımMetal döküm koldan cevirmeli aliyorsunuz sarjlı matkap ile her işinizi cözüyorsunuz bunlar nedir boyle kasapmı aciyorsunuz.
Ben döküm kollu yani bir sarjli matkap tarhana salca kıyma sucuk ne varsa cekiyorum matkap devir kendin ayarlayabiliyorsun
yok elektrik gitti sigorta attırdı kafası koptu derdi yok mil dagilsa 10 tl ızgara agzı gitse 30-40 tl yer kaplamaz etmez
azda kol kuvvetine iyi gelir hersey hazır deilde yaratıcılık katmakla guzel oluyor. Hayırlı olsun almıssınız.
Eklemek istediklerim
panasonic
bosch
Arcelik
musullu
kıyma makineleride mevcut garanti parca vs kalite arayanlar icin 1000 ve 2000 arası cihazlar.
Sağolun hocam teşekkürler ürün geldikten sonra ürün hakkında ki yorumlarımi yazacağım burayaMetal döküm koldan cevirmeli aliyorsunuz sarjlı matkap ile her işinizi cözüyorsunuz bunlar nedir boyle kasapmı aciyorsunuz.
Ben döküm kollu yani bir sarjli matkap tarhana salca kıyma sucuk ne varsa cekiyorum matkap devir kendin ayarlayabiliyorsun
yok elektrik gitti sigorta attırdı kafası koptu derdi yok mil dagilsa 10 tl ızgara agzı gitse 30-40 tl yer kaplamaz etmez
azda kol kuvvetine iyi gelir hersey hazır deilde yaratıcılık katmakla guzel oluyor. Hayırlı olsun almıssınız.
Eklemek istediklerim
panasonic
bosch
Arcelik
musullu
kıyma makineleride mevcut garanti parca vs kalite arayanlar icin 1000 ve 2000 arası cihazlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güle güle kullanınSelamlar
Hayırlı olsun
Biz evde musullu kullanıyoruz ve memnunum
Sevgiler
Son düzenleme: