1 çaycı aldım. 2 yılda 2 defa komple yenisini gönderdiler. 1 defada üst demliğin yenisini gönderdiler. Dediğiniz gibi tamir yerine direk yenisini yolluyorlar.Sinbo iyidir, küçük ev aletlerinde bir ara tamir bile yapmıyordu direk değişim gene öyle mi bilmiyorum
İnşallah bozulmaz. Çünkü servise ulaşamıyorsunuz ??Bende 1 senedir kiwi bebek mama ısıtıcısı var henüz sikinti görmediğim için servise basvurmadim. Bakalım göreceğiz ne olacak ?
Bizim dijital tartı sert basmadan açılmıyordu aradık anında adres istediler, eskisini nereye yollayayım dedim o da kalsın sizde dediler ?1 çaycı aldım. 2 yılda 2 defa komple yenisini gönderdiler. 1 defada üst demliğin yenisini gönderdiler. Dediğiniz gibi tamir yerine direk yenisini yolluyorlar.
Uzak durmak lazım Sinbodan da hocam. Çay makinalarının pilastiği kaynadıkça kokuyor. Ve geçmiyor söz konusu leş gibi plastik kokusu.Bu kiwi dir , cvs dir felan bu tarz markaların ürünleri cidden çok dandik ve satış sonrası hizmet yok. Pitbull un dediği gibi bu tarz markalara yönelmektense yine uygun fiyat sunan Sinbo markaya yönelinebilir , hiç olmazsa satış sonrası bir muhattap bulunabiliyor.
Mesela geçenler de Sinbo'nun uygun fiyatlı bir çay makinesini inceledim , çok güzel paslanmaz çelik bir makine , makineye iki özellik koymuşlar hem kettle olarak , hem çay makinesi olarak çalışabiliyor. Ama gel gelelim makinenin tutma kolları , ısıtıcı yuvası ve demlik kapağı çok dandik plastikten. Yani böyle bir ürün yapıyosun ama ürünün plastik kısımları çok kötü. Haa gel gelelim orayıda kaliteli yaparsam 179 tl den satmam bu ürünü diyebilir tabi ? ne kadar ekmek o kadar köfte ?
Benim bahsettim makine paslanmaz çelik olan hocam , sadece tutma kolları plastik. Komple kendisi de plastik olan bir ürünü değil Sinbo , en kaliteli marka bile olsa , asla eve sokmam.Uzak durmak lazım Sinbodan da hocam. Çay makinalarının pilastiği kaynadıkça kokuyor. Ve geçmiyor söz konusu leş gibi plastik kokusu.
Bizde de var çelik bir sinbo çok memnunuz vallaBenim bahsettim makine paslanmaz çelik olan hocam , sadece tutma kolları plastik. Komple kendisi de plastik olan bir ürünü değil Sinbo , en kaliteli marka bile olsa , asla eve sokmam.
Sudan sebeplerle, "kullanıcı hatası" denilmezse işlem tamamdır... Gelişmeleri bekliyoruz.Az önce nihayet müşteri hizmetlerine ulaştım. Durumu anlattım. Bana kargo kodu verdiler. Burayada yazıcam. İhtiyacı olan olabilir. İlk aşamayı atlattık. Bakalım geri gelecek mi? ?Yada yapılmış olarak gelecek mi?
Yurtiçi kargo :417932028 Arena bilgisayar ?
Arkasında arena bilgisayar varsa mağdur olmassın.Az önce nihayet müşteri hizmetlerine ulaştım. Durumu anlattım. Bana kargo kodu verdiler. Burayada yazıcam. İhtiyacı olan olabilir. İlk aşamayı atlattık. Bakalım geri gelecek mi? ?Yada yapılmış olarak gelecek mi?
Yurtiçi kargo :417932028 Arena bilgisayar ?