kırılamayan - kırdırmak ıstemeyenler ( benım gibi ) icin klonlama yöntemi ile PS3 e oyun yuklemek mumkun(müş)..
kırılamayan - kırdırmak ıstemeyenler ( benım gibi ) icin klonlama yöntemi ile PS3 e oyun yuklemek mumkun(müş)..
İhtiyacı olan varsa hdd ne kadar olursa olsun ( benim eski 1 tb ) doldurabilirim ücret sadece kargo gönderme alma. Talep olursa forum yönetimi de izin verirse yavaş yavaş upload edip paylaşabilirim
not: sadece kırık ps3 ler
Valla ben xbox u begenıyorum ama ps3 var olduğundan yapıcak bişeyde yok.ben 2 sene öncesinden tüm ps3 sürümlerinin kırıldığını duymuştum fakat nasıl yapıldığına bakmamıştım belki faklı bir yöntem anlatılıyordur.
Bu saatten sonra ps3 alıp oynamak hiç mantıklı değil . Ps3 ün görüntü kalitesi aşırı decerede kötü . 5 tb arşiv vardı bedava vermeme rağmen alıcı bulamadığım için sildim oyunları. Şimdi ps4 3 tb arşiv var .Gerçi ps4 görüntü kalitesini de çok beğenmiyorum ya
benım cıhaz kırık degıl ama
benım cıhaz kırık degıl ama
indirsemde bi işime yaramaz ınen oyunlar
belkı ılerıde olabılır. şu anlık dursun bakalımDirek satın o cihazı bir tane 5.05 sürüm ps4 alın. Evde kendiniz jailbreak yapabiliyorsunuz yazılımla
ps3 kanapenin altında çürüyorHen yöntemiyle cihazın içi açılmadan sadece yazılımla ps3 kırmak mümkün biraz bu işlerden anlıyorsanız kolayca yapabilirsiniz. ayrıca ps3 içine kuracağınız ücretsiz oyun mağazalarıyla oyunları direkt indirip kurmak oynamakta mümkün. Hen ile cihazın orjinalliği de bozulmaz
ben ps1 ve ps2 ile büyüdüm şimdi ps1 ve ps2 oyunlarını oynaya bildiğim tek cihaz ps3 bilmiyorum hocam ama ben seviyorum yanips3 kapanenin altında çürüyor
hdd yaklaşık 400-500 oyun mevcut.