Merhabalar. Öncelikle altyapı için süperonline ile görüştüğümde bir ekip geldi. Ancak henüz yer altına beton bloklar bile döşenmemişti. Alt yapı calısmanız bitince bana haber ver ekibi göndereyim bağlasınlar dedi biri. Yaklaşık iki hafta sonra kamyonetle kabloyu döşeyecek elemanlar geldi ancak henüz altyapı yapılmadı dedim. Binadaki internet panosuna baktı tabi kii o pano şu an boş duruyor. Buraya telefon bağlantısı yapılmamış dedi. Turk telekomla görüşmen lazım dediler. Malesef inşaatımız yaklasık 3 yıldır bitmedi borçlandık ama şu anda sona yaklaştırk ancak ailem hala altyapıdan önce başka şeylere öncelik vermekte direniyor. Şimdi benim sizlere sorum;
Yanımızdaki binanın araç park yerinde ve zemine döşenmiş minik bir süperonline kutusu gördüm. Zaten gelen ekiplerde direkt olarak ona baktılar ve bana dedilerki buradanmı cekelim yoksa diğer taraftan mı? diye sordular bende diğer taraf dedim çünkü alt yapıya yakın olur diye. Ben altyapımızın halen daha bir kaç ay uzayacagını düşünüyorum. Sizce altyapı döşeninceye kadar toprak üstünden geçen bir kablo bağlanamaz mı?
Telefon hattı ile internetin ilgisi nedir?
Eğer turk telekoma ulaşmam gerekiyor ise binaya direkt fiber çektirebilirmiyim?
Yan binanın yol üstünde bize cok yakın turksat panosu var muhtemelen internet panosu. Onlarada alt yapı başvurusu yapmayı düşünüyorum ancak iskan almak için illaki turk telekomun altyapısına mı ihtiyacım var?
Yaşadığım il/ilçe Antalya Muratpaşa
ek olarak dairelerimiz boş. Yani imza toplama durumu yok ki zaten iskan almak için telekom vizesi diye birşey istiyorlarmış.
Yanımızdaki binanın araç park yerinde ve zemine döşenmiş minik bir süperonline kutusu gördüm. Zaten gelen ekiplerde direkt olarak ona baktılar ve bana dedilerki buradanmı cekelim yoksa diğer taraftan mı? diye sordular bende diğer taraf dedim çünkü alt yapıya yakın olur diye. Ben altyapımızın halen daha bir kaç ay uzayacagını düşünüyorum. Sizce altyapı döşeninceye kadar toprak üstünden geçen bir kablo bağlanamaz mı?
Telefon hattı ile internetin ilgisi nedir?
Eğer turk telekoma ulaşmam gerekiyor ise binaya direkt fiber çektirebilirmiyim?
Yan binanın yol üstünde bize cok yakın turksat panosu var muhtemelen internet panosu. Onlarada alt yapı başvurusu yapmayı düşünüyorum ancak iskan almak için illaki turk telekomun altyapısına mı ihtiyacım var?
Yaşadığım il/ilçe Antalya Muratpaşa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ek olarak dairelerimiz boş. Yani imza toplama durumu yok ki zaten iskan almak için telekom vizesi diye birşey istiyorlarmış.