?Toplu intihar tesebbusu
Eline saglık mekan oldukca guzel gezı guzergahına eklenebılınır.
Emmi senin bilinçaltında neler tepisiyorİlk bakışta maskeye benzettim,korkunç geldi bana sevgili yefe78
Ben teşekkür ederimRenkli bir video güzel olmuş . Ayrıca bir Bartın li olarak bölgemize yaptığın tanıtım için teşekkürler
SaolunAah yılmaz ahhh ? . Eline sağlık.
Adam turizmin katiliAah yılmaz ahhh ? . Eline sağlık.
Ziyarete açık. Ücretsiz hemde. Siz öyle diyorsunuz ben dibimdeki yeri daha yeni keşfetmişim benim durum daha kötü ?Henüz ziyaretçiye açıldı mı ?Bu cuma kısmetse komple Karadeniz turuna çıkıyoruz.Tur programında var mı bilmiyorum.Geçen sene komple Akdeniz Ege turuna çıkmış biri olarak memleket cennet diyorum .Kıymetini bilmek gerekir.Ne demişler
Gidemediğin , görmediğin yer senin değildir...
hocam evleneli 3 sene oldu bizde ilk iki sene hotele gittik acayip can sıkıcı bir ortam.Tonla para ver sabah denize akşam sahne gösterisine gitgel can sıkıcı.Geçen sene tura katılalım dedik meğer bizim memleket cennetmiş.Tabi kaymağını yiyen kesim belli hele birde arap turistler bizim bile bilmediğimiz yerleri biliyorlar.Ziyarete açık. Ücretsiz hemde. Siz öyle diyorsunuz ben dibimdeki yeri daha yeni keşfetmişim benim durum daha kötü ?