Kaspersky Ramazan Özel İndirimi

sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
38
Allah kabul etsin. Yıllardır kullanmadığım güvenlik firması.Bilgisayarı aşırı yoruyor.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Çamaşır makinesi için Calgon neyse, pc ve telefonlara aynı şey benim için... Her iki ürünü de yıllardır kullanmıyorum ve sorun sıkıntı yaşamadım...

* * *

Rus firmanın, ramazan ayına özel indirim yapıyor olması da ayrı bir komedi.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,960
Çamaşır makinesi için Calgon neyse, pc ve tekefonlar için bunlar o benim için... Her iki ürünü de yıllardır kullanmıyorum ve sorun sıkıntı yaşamadım...

* * *

Rus firmanın, ramazan ayına özel indirim yapıyor olması da ayrı bir komedi.
Ben de kullanmıyorum, zaten maksimum güvenliği elde etmek isteyenlerin işi kendilerinin öğrenmesi gerekiyor.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
gerek korona gerekse bilgisayar virüsleri, siz önlem almadan harala gürele gezer dolaşırsanız bulaşabilir. maske takmak, mesafeye uymak, el yıkamak neyse anti-virüs yazılımları da odur. haa, hiç insani temasım yok diyorsanız (sadece google'a bakar, mailimi kontrol eder çıkarım :) ) anti-virüse ihtiyacınız olmaz. :bye

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
gerek korona gerekse bilgisayar virüsleri, siz önlem almadan harala gürele gezer dolaşırsanız bulaşabilir. maske takmak, mesafeye uymak, el yıkamak neyse anti-virüs yazılımları da odur. haa, hiç insani temasım yok diyorsanız (sadece google'a bakar, mailimi kontrol eder çıkarım :) ) anti-virüse ihtiyacınız olmaz. :bye
2006 yılına kadar bu programları kullandım ve fayda görmedim, 15 yıldır da kullanmıyorum zarar da görmedim... ?

Girdiğin çıktığın yerlere dikkat edince sıkıntı olmuyor, tıpkı maske mesafe hijyen kuralları gibi.

:bye

Geri
Üst Alt