Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Usta işin kolayını alan işverenler bunlar.Bende patron a işi bırakıcam bıktım artık uğraşmıyorum diyorum o zaman beraber bırakırız diyor.10 kişinin vebali senin boynuna diyor.
Bunlardan birisi ile 2011 den yaklaşık 2013 e kadar çalıştım.
Servis sahibi ama mail atmayı, sistem kullanmayı, her şey geçtim yazık ki iki kelimeyi bir araya getirmeyi bilmezdi.
Çok iyi teknik adamdı bak günahını almayayım adamın.
Elektronik Atölye Şefi olarak ''Servise Çıkmam'' şartı ile işe girdim 2011 de. Sistemi tek bilen kişi kız kardeşiydi o da aralarındaki tartışma nedeniyle çekip gitti öylece kaldı bu. Koca servis işten anlayan kimse yok, Bodrum gibi elitlerin fink attığı memleket. Yapacak bir şey yok dedim geçtim ofise ve bütün düzeni (Ki belgeli kayıtlı ispat ettim kardeşinin yanlışlarını da) yeniden kurdum, bir ay sonra toplantı yapıp beni Servis Şefi ilan etti, hem atölyeye hem de tüm servis düzenine bakıyordum. Servisin sahibi ise klima makine tv montajına gidiyordu.
İyi adamdı Allah için, benden küçüktü ama ne olursa olsun işverenimdi ve o nedenle bir kere dahi olsun kendisine ismen hitap etmedim ve hep ''XXX bey'' dedim, bizim işe bakış açımız, iş ahlakımız, meslek sevgimiz bana göre çok başka ustacım. İnan bana zor bulurlar bizim gibisini.
Velhasıl X bir nedenle (Kendisi değil personel kaynaklı) ben işten çıktım, zaten o dönem işte 2013 de Servis Müdürü olarak Fethiyeye geldim o günden beri buradayım malum
Yani diyeceğim o ki, varlıklarınız vestele armağan olsun ustacım