Kargo bilmecesi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TKartaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TKartaL

Süper Üye
Puan 113
Çözümler 0
TKartaL
Satıcılar diyor ki
Lütfen kargonuzu kontrol ederek teslim alınız..
Kargocu diyor ki
Teslim etmeden açtırıp kontrol ettiremem. Kolide hasar yoksa teslim alınız diyor.
Yani tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan çıkar?
Bu durumda ne yapmak gerekiyor?

Kontrollu kargo secenegı mevcut.

Gonderım yaparken bu secenegı ekletılmesı gerekır.

Kargoyu alınca kutu açılış videosu çekin. Ürün çalışmıyorsa, hasarlıysa elinizde kanıt olur.
Ben aldığım HDD arızalı çıkar diye öyle yapmıştım, neyse ki ihtiyacım kalmadı. :hihi

Kargoyu alınca kutu açılış videosu çekin. Ürün çalışmıyorsa, hasarlıysa elinizde kanıt olur.
Ben aldığım HDD arızalı çıkar diye öyle yapmıştım, neyse ki ihtiyacım kalmadı. :hihi
Aldıktan sonra da pek önemi kalmıyor aslında..

geçtiğimiz günlerde babamlara sürgülü aspiratör aldım yoğunlukta kontrol etme şansım olmadı .işim bittiğinde kutuyu elime aldım oda ne şıngırtı sesi geliyor. bizim aspiratörün cam kırılmış neyse kargo kuryesini aradım kardeşim dedim bu koliyi bırakırken hiçmi cam sıngırtısı duymadın .kurye abi fark etmedim istersen geleyim rapor tutalım .... vs.. içim den hadibe dedim neyse camcıda 5 tl verip cam kestirdim. şimdi rapor vs süreç uzayacak. hadi biz sürekli çalışıyoruz samimiyetimiz var başka vatandaş ne yapsın. bu konuda çok haklısınız kontrol mekanizması yok

Aldıktan sonra da pek önemi kalmıyor aslında..

Bence elde kanıt olması açısından önemli.
Kutuyu ilk açtığınız anı kaydedeceksiniz ama. Yani firmanın logosunun olduğu koli bantlarının kesilmesi bile olacak videoda.
Buna da hayır diyeceklerse küfürü hak ederler. :hihi :bilmiyom

geçtiğimiz günlerde babamlara sürgülü aspiratör aldım yoğunlukta kontrol etme şansım olmadı .işim bittiğinde kutuyu elime aldım oda ne şıngırtı sesi geliyor. bizim aspiratörün cam kırılmış neyse kargo kuryesini aradım kardeşim dedim bu koliyi bırakırken hiçmi cam sıngırtısı duymadın .kurye abi fark etmedim istersen geleyim rapor tutalım .... vs.. içim den hadibe dedim neyse camcıda 5 tl verip cam kestirdim. şimdi rapor vs süreç uzayacak. hadi biz sürekli çalışıyoruz samimiyetimiz var başka vatandaş ne yapsın. bu konuda çok haklısınız kontrol mekanizması yok
Buna bir düzenleme getirilmesi gerekiyor. Her iki tarafta haklı aslında ama.. Yada tüm kargolar kontrollü olması lazım...

Geri
Üst Alt