Kara yastayım...

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,076
Mutlu oluyorsa kendini kaybetmiyorsa bir insan istediği gibi yaşmakta istediğini yapmakta özgürdür..

Hepimiz insanız yaşayarak öğreniyoruz düşüyoruz kalkıyoruz Allah değiliz beşeriz şaşarız..

Su akar yolunu bulur bizlere nasihat akıl vermek düşmez yakın çevresi eşi dostu vardır onlar varken bize söz düşmez..

Neden güldüğümü biliyor gülmek iyidir ne yapalım ağlayıp üzülelim mi gülmek moda oldu..

Mevcut hükümet yüzünden ağlanacak halimize gülüyoruz daha ne olsun..

Benden elimden geldiğince uyarı gerisi kendisine kalmış.
Diyorsa senin uyarın yanlış başka.

Beni polikaya çekeceksiniz .
Ben partili değilim.
Tenkitte hiç bir partiyi ayırt etmem.
Doğru yanlış ( gerçi herkes düşüncesi tabiki )
Geçenlerde video link verdim .
Faiz ile konut ile ilgili.

Her yazı konusunda partiye yol çıkıyor.

Soru .Tv alacağım ne alayım ?
Cevap . Çok pahalı partilere doğru konu gidiyor.

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
909
44

Ben partili değilim.

söylediklerinde haklisin fakat bunun 2 sebebi var
1. dini kimligiyle insanlarin karsisina cikanlar yani ben camiye gidiyorum namaz kiliyorum bende yanlis olmaz diyen normal bir vatandas veya kücük esnaftan elinde kuranla mitinglere cikan dini istismar eden siyasetciye kadar olan kesim
2. gercek müslüman oldugunu düsünüp buna sesini cikarmayan kesim yani birielri dini kullaniyor digerleri biz onlar gibi degiliz diyor ama yapilana sesini cikarmiyor
haksizliga sesini cikarmayan dilsiz seytandi hani
su anda ülke müslümanim diyen sahislarin yönetiminde ve ekonomik sorunlarda bunlarin yaptiklarinin sonuclari tabiki dogal olarak konu dönüp dolasip oraya geliyor ülkeyi ortodokslar yönetseydi bu seferde konu onlara gelirdi

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235

Ben partili değilim.

Kurunun yanında yanan yaşlardansın maalesef. Helva yiyeceğiz derken geldiğimiz noktada ayvayı yediğimiz için selam versen küfretmiş gibi geliyor insanlara. Bazı false flag trollerin algıları da tutmayıp, deve kuşunun mabadı gibi ortada olduğu için bir de gerzek yerine konulmanın verdiği öfke senin gibilere patlıyor.

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bir zevkimiz vardı eğlencesine takip amaçlı yaptığımız onu da elimizden aldılar. Yılda 1.2 tane ancak kupon yaparsam yaparım. O da dünya finali şampiyonlar ligi falan onun dışında benim için iddia sezonu kapandı.

Benim amacım, eğlence amaçlı maçları takip etmekti. Yılbaşında ki eğlence oyunları gibi. Veya heyecan olsun diye yapılan tombala oyunları gibiydi..

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
İddaa yı bırakma sebebim hep tek maçtan yatan kuponlardı içerde kalan son 3 TL de tek maç ile yattı.. :kiskis

Şike çok oluyor real barça gibi takımlar dandirik takımlara nedense berabere yada yeniliyor..

Oynamamak en iyisi paranın olduğu yerde şike oluyor zaten şike olmasa futbolcular para etmezdi :hihi

kupon.png

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
İddaa yı bırakma sebebim hep tek maçtan yatan kuponlardı içerde kalan son 3 TL de tek maç ile yattı.. :kiskis

Şike çok oluyor real barça gibi takımlar dandirik takımlara nedense berabere yada yeniliyor..

Oynamamak en iyisi paranın olduğu yerde şike oluyor zaten şike olmasa futbolcular para etmezdi :hihi

kupon.png
Tek maçtan yatan kuponlar çok koyuyor hocam

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Tek maçtan yatan kuponlar çok koyuyor hocam
Tek maçtan yatması fazla koymuyor da lig sonundaki yada 2. lig takımla oynayan büyük dediğimiz takımlar yatırıyor.. Patlatıyorlar kuponları genelde herkesin kuponunda garanti gözüyle bakılan maçlardan yatıyor..

Ama hiç zararım olmadı verdiğimin fazlasını aldım takip etmesi zevkli oluyor birde kupon son maça kaldıysa :kiskis

Memlekette millete keyif veren ne varsa ulaşımını dolaylı yoldan zorlaştırıp engelliyorlar ..

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Tek maçtan yatması fazla koymuyor da lig sonundaki yada 2. lig takımla oynayan büyük dediğimiz takımlar yatırıyor.. Patlatıyorlar kuponları genelde herkesin kuponunda garanti gözüyle bakılan maçlardan yatıyor..

Ama hiç zararım olmadı verdiğimin fazlasını aldım takip etmesi zevkli oluyor birde kupon son maça kaldıysa :kiskis

Memlekette millete keyif veren ne varsa ulaşımını dolaylı yoldan zorlaştırıp engelliyorlar ..
Elimde bir iddia vardı onu da aldılar

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,276
63
Akşam haberlerde izledim,İstanbul'da kendi evinin önünde bira içen kadınlara saldırmışlar.Artık iyice zıvanadan çıktılar.Nereye kadar gidecek bakalım bu işler?

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Akşam haberlerde izledim,İstanbul'da kendi evinin önünde bira içen kadınlara saldırmışlar.Artık iyice zıvanadan çıktılar.Nereye kadar gidecek bakalım bu işler?
Hocam kim neden ne için saldırmış?

Geri
Üst Alt