Tekrar girişte tekrar çıkar... ?size kalmış kırmızı tuşa basıp reddebilirsiniz.
Olayı, yukarıda anlaşılır şekilde örnekledim, kanuni alt yapısını anlatan linki paylaştım...İçeriğini okudum ve bu bilgileri vermek istemiyorum. İşin komik tarafı reddediyorum ve tekrar çıkıyor. Reddedince tekrar çıkacaksa reddet butonunun orada ne işi var? Bu uyarı yüzünden hbb tv yi kapatmak istemiyorum. Kısaca kanalın saçma sapan uyarısı diyelim, belki kendi kendine gider. ?
Olayı, yukarıda anlaşılır şekilde örnekledim, kanuni alt yapısını anlatan linki paylaştım...
İzin yoksa, uyarı hep çıkar.
* * *
Yerinde olsam o uyarıyı onaylamaz, inat olsun diye de, o platformu izlemezdim. Kimsenin benim televizyonuma çerez koyma hakkı yoktur, ben kendi çerezimi kendim alacak durumdayım...
Neymiş içeriği tv de size ait şahsi bilgi kayıtlı değil kiİçeriğini okudum ve bu bilgileri vermek istemiyorum. İşin komik tarafı reddediyorum ve tekrar çıkıyor. Reddedince tekrar çıkacaksa reddet butonunun orada ne işi var? Bu uyarı yüzünden hbb tv yi kapatmak istemiyorum. Kısaca kanalın saçma sapan uyarısı diyelim, belki kendi kendine gider. ?
Düşüncesine saygı duymaktan başka yapılacak bir şey yok maalesef...Neymiş içeriği tv de size ait şahsi bilgi kayıtlı değil ki
Abi elbette saygı duyuyorum da gerçekten rahatsız edenin ne olduğunu merak ettim belki onun üzerine faydalı bir tartışma yapabilirizDüşüncesine saygı duymaktan başka yapılacak bir şey yok maalesef...
Güvenmiyorum. Sebebi bu. İçinde bilgi olsun olmasın farketmez ben vermek istemiyorum. Farklı düşünenler de olabilir elbet. İçeriğini denk gelirsem eğer atarım buraya da.Abi elbette saygı duyuyorum da gerçekten rahatsız edenin ne olduğunu merak ettim belki onun üzerine faydalı bir tartışma yapabiliriz
Yukarıdaki örneği bu sebeple verdim... Yapılacak yorumlar, eşyanın tabiatına aykırı çünkü.Abi elbette saygı duyuyorum da gerçekten rahatsız edenin ne olduğunu merak ettim belki onun üzerine faydalı bir tartışma yapabiliriz
Gmail ile android telefon kullanmıyorsanız, yer/konum açmıyorsanız, türlü çeşit aplikasyon yükleyip izin vermiyorsanız vs vs bence de tv'deki çerez kullanım şekline güvenmeyin. Tam tersi ise, bir kaç kez daha düşünüp araştırın derim. Naçizane.Güvenmiyorum. Sebebi bu. İçinde bilgi olsun olmasın farketmez ben vermek istemiyorum. Farklı düşünenler de olabilir elbet.
İçeriğini ben biliyorum siz neye ya da kime güvenmiyorsunuz, telefon kullanıyorsanız bunun 10 katı bilgi hem de kişisel bilgi veriyorsunuz Google ya da Apple efendiyeGüvenmiyorum. Sebebi bu. İçinde bilgi olsun olmasın farketmez ben vermek istemiyorum. Farklı düşünenler de olabilir elbet. İçeriğini denk gelirsem eğer atarım buraya da.