Kanal listesi kendiliğinden değişiyor

H Çevrimdışı

HalilBey06

Aktif Üye
17 Kas 2022
54
31
Hocam valla daha büyük sıkıntı oldu. Vesteli yine neyseki sizin liste ile devam ediyorum problem yok ama mutfakta dijitsu marka TV vardı tüm sıralama gitti. Veee dijitsu ile ilgili PC de düzenleyici yada sizin ki gibi bir liste bulamadım. TV ye USB ye aktar diyorum PC de bakıyorum .CSV uzantılı bir dosya excell ile açıyorum programla düzenlenmiyor. Dün gece 2 ye kadar uğraştım valla yoruldum. TV dijitsu djtv321 32 inç

Dipnot:kendime çok kızgınım. Birşeyi fazla kurcalamayîn. Güzelim listeyi mahvettimmm :cigara

Şöyle olabilir ,normal smarttv den full (silinmemiş) kanal listesi tedarik edilir ,bu listeyi novasatcodx ile düzenleyip tvye aktarılır ,tabii full listeyi bulmak lazım(silinmeden) ,bunu çevreden eşten dosttan belki bulabilirsin bulamazsan sevgili By_Trol By_Trol sana yardımcı olabilir (mümkünatı varsa) yoksa artık bakarız bir yere (mesela bizim tvye :hihi )
Bana şuan vestelden ziyade dijitsu DJTV321 modelin .CSV uzantılı listesi lazım. Mutfaktaki TV katlettim. Kurcaladım. Hanım bı an önce çöz diyor ne yapcam bilemiyorum. TV den aldığım karışık liste .CSV dosyasını TV düzenleme programlarına atıyorum açmıyor. Ah Halil ahh diyorum şimdi. Herşeyi geçtim tüm zamanımı çaldı

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

HalilBey06

Aktif Üye
17 Kas 2022
54
31
32 inç DİJİTSU DJTV321 MODELİN TEK TEK KANAL LİSTESİNİ 5 SAATLİK UGRAS SONUCUNDA YAPTIM. YEDEĞİNİ FLASH BELLEGE ATTİM İSTEYEN OLURSA ATARIM. MESAJ ATMANİZ YETERLİ

Geri
Üst Alt