KANAL BULAMAMA

R Çevrimdışı

radtek38

Yeni Üye
9 May 2020
19
37
Geçen sorumda yanlış yazılım sonucu tv ekranı ters döndü renkler karıştı demiştim farklı bir yazılım ( v.3.6.6n) yükledim tv düzeldi ama sinyal alamıyorum kabloyu denedim farklı uydu alıcısında çalışıyor yazılımdan mı sizce lnb girişi mi bozuk ? vestel tv 42pf 8175

Aarslan Çevrimdışı

Aarslan 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
220
33
Tv nin kendi yazılımını bulup yüklersen sorun kalmaz başka yazılımlar ile uğraşma bence ama kendi yazılımını yükleyemiyorsan başka yazılım kullanmak zorunda kalıyorsan tv nin profil ayarlarını kurcalayıp uyduyu aktif edebilirsin.

Aarslan Çevrimdışı

Aarslan 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
220
33
Benim kartta mb95m aynı hatayı bende yaptım aynı şekilde uydu çalışmadı daha sonra sw profil ayarlarını bayağı kurcaladım şuan hangileri hatırlamıyorum ama benim tvden profil çekip buraya yükleyebilirim eğer ayarlar değişmeden senin tv ne uyarsa uydun büyük ihtimalle açılmış olur.

Menü 4725 yapıp tuner type baktım si2157 yazıyor profil uymayabilir ama olmazsa gene sw profilini karıştırıp açabilirsin bu iş biraz uğraştırıyor tek tek deneyerek açabildim bol sabır istiyor.

Son düzenleme:
R Çevrimdışı

radtek38

Yeni Üye
9 May 2020
19
37
Benim kartta mb95m aynı hatayı bende yaptım aynı şekilde uydu çalışmadı daha sonra sw profil ayarlarını bayağı kurcaladım şuan hangileri hatırlamıyorum ama benim tvden profil çekip buraya yükleyebilirim eğer ayarlar değişmeden senin tv ne uyarsa uydun büyük ihtimalle açılmış olur.
inşallah bekliyorum sağolasın

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
mb95m ama yanlışlıkla mb95 yazılımı yükledim v.3.6.6n

Menü 4725 yapıp tuner type baktım si2157 yazıyor profil uymayabilir ama olmazsa gene sw profilini karıştırıp açabilirsin bu iş biraz uğraştırıyor tek tek deneyerek açabildim bol sabır istiyor.
Hımm,bende tunere bakıyordum ama sadece mb95 verisi var elimde(köyde) , tuneri HW içinden değiştilecekti sanırım ,yoksa sw miydi :alala

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Lang hariç hem sw hemde hw yollamalısın çünkü tuner hw içinde ,lang gerek yok :ok

Geri
Üst Alt