1000 TL civarında bütçem var fiyat performans ürünü bakıyorum anakartım X470 aura destekli kasa yada fan bulabilşrmiyim.T bicer79 merhaba. Maksimum bütçenizi belirtirseniz daha net tavsiyeler verebiliriz.
Bütçe sorununuz yoksa NZXT firmasına bakabilirsiniz.
RGB fanlar ayrı satılabiliyor.
İlla RGB fan ile gelmesine gerek yok.
Bütçeniz kısıtlı ise uygun fiyatlı bir pencereli kasa alınıp içine RGB fan takılabilir.
RGB işinde RGB aydınlatma kontrolü için anakartınızda çıkışların olması gerekli.
1000 TL civarında bütçem var fiyat performans ürünü bakıyorum anakartım X470 aura destekli kasa yada fan bulabilşrmiyim.
Anakartımın Ön panel için usb 3.1 desteği var baktığım kasalarda ön panellerler usb3.0 destekliyor soket lerde uyum desteği olurmu
Şimdilik hız aşırtma yapmam lakin 1 sene sonra yaparım diye düşünüyorum
Bende p7-c1 pro modelini baya beğendim ama bakalım artık nasip diyelim.
Aslında niyetim bir kere sağlam bir kasa ve PSU alıp artık kasa ve PSU para harcamak istememek ama her zaman yeni aygıtlar çıktığı için pek mantıklı gelmiyor hocam ama söylediğiniz kazaların hepsi güzel artık yazdıklarınıza göre seçim yapmayı düşünüyorum
AliExpress te uygun fiyatlı birçok rgb fan ve şerit Led var kontrolcüleri ile beraber.
RGB uygulaması olabilecek boş bir kasa alıp aliexpres ten beğendiğim modelleri alıp hem daha hoş görüntü ve daha da uygun fiyat sağlayabilirim diye düşünüyorum