Kafam çok karışık

A Çevrimdışı

atakane123 

Aktif Üye
11 Nis 2020
72
22
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Ben bir tv almak istiyorum.3300 TL civarında olmalı 100-200 tl oynayabilir.Vestelin birçok ürünü var ve kafam çok karıştı.Bana deneyimlerinizle birkaç öneride bulunabilir misiniz?50 inç ve üzeri.Şimdiden çok teşekkür ederim.,

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Tv yi kullanım amacınız nedir? Smart ağırlıklı ise Vesteli önermem 5 yıldır kullanıyorum smart konusunda geriler.

Onun dışında Samsung Hem yazılım konusunda hem smart konusunda çok başarılı. ama tabiki detaylı bilgiyi ustalarımız verir.

A Çevrimdışı

atakane123 

Aktif Üye
11 Nis 2020
72
22
smart özellikleri olması benim için önem teşkil ediyor.Ama çok fazla birşeye gerek yok.Netflıx youtube twitch bunlar olsa yeter.onun dışında telefon bağlama vb çoğu tvde var.En büyük korkum panel.Şuan kucucuk tuplu tv kullanıyorum.Almışken güzel birşey istiyorum.Samsung güzel ancak fiyatlar malum ortada.
teşekkürler

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
smart özellikleri olması benim için önem teşkil ediyor.Ama çok fazla birşeye gerek yok.Netflıx youtube twitch bunlar olsa yeter.onun dışında telefon bağlama vb çoğu tvde var.En büyük korkum panel.Şuan kucucuk tuplu tv kullanıyorum.Almışken güzel birşey istiyorum.Samsung güzel ancak fiyatlar malum ortada.
teşekkürler
Tv tavsiyelerine ustalarımız bakıyor Adem Helvacı Adem Helvacı Onlarada danışabilirsiniz.:ok

Bilindik markalara yüksek ücret ödemeye elbetki bende karşıyım ama kalite konuşuyor neticede kullanan bilir.

Smart Teşkil ediyorsa Vestelin yanına yaklaşmayın derim şuan benim tv eskiden daha hızlıydı şuan tam manyaklaştı delirtiyor beni.

Lg lerin Servisi kötüydü diye biliyorum. gerçi bölgeden bölgeye değişiyor ustalarımız yardımcı olurlar müsait olunca hakkınızda hayırlısı diyelim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt