Sota Root Puan 113 Çözümler 4 Katılım 6 Mar 2016 Mesajlar 24,514 Sota 13 Ocak 2018 #15 Jeopol' Alıntı: Xiaomi gercekten guzel urunler yapiyor. Ama resmi olarak cinden cikamadiklari icin dunyaya uzaklar. Genişletmek için tıkla ... 17 Ülke için Direk Pazarlarına Giriş için Girişimleri Vardı Imkanim Olsa TR Distribütörü Olmak Isterdim :öf:
Jeopol' Alıntı: Xiaomi gercekten guzel urunler yapiyor. Ama resmi olarak cinden cikamadiklari icin dunyaya uzaklar. Genişletmek için tıkla ... 17 Ülke için Direk Pazarlarına Giriş için Girişimleri Vardı Imkanim Olsa TR Distribütörü Olmak Isterdim :öf:
mrsmrc Aktif Üye Puan 28 Çözümler 0 Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 275 mrsmrc 13 Ocak 2018 #16 Türkiye için bir pazar araştırması yapan ekipleri mevcut diye biliyorum. Hatta çalıştığım otelde konaklamışlar bir gece, arkadaşlar öyle söylüyordu. Xiaomi Mi4 model telefonlarını kullanıyorum. Fiyat performans canavarı resmen.
Türkiye için bir pazar araştırması yapan ekipleri mevcut diye biliyorum. Hatta çalıştığım otelde konaklamışlar bir gece, arkadaşlar öyle söylüyordu. Xiaomi Mi4 model telefonlarını kullanıyorum. Fiyat performans canavarı resmen.
Umut Barış Vip Üye Puan 113 Çözümler 2 Katılım 23 Kas 2017 Mesajlar 21,918 Umut Barış 13 Ocak 2018 #17 Sota' Alıntı: Jeopol' Alıntı: Xiaomi gercekten guzel urunler yapiyor. Ama resmi olarak cinden cikamadiklari icin dunyaya uzaklar. Genişletmek için tıkla ... 17 Ülke için Direk Pazarlarına Giriş için Girişimleri Vardı Imkanim Olsa TR Distribütörü Olmak Isterdim :öf: Genişletmek için tıkla ... Vestel'de akıl olsa Android için Türkiye'nin Samsung'u olabilirdi pazar payı yönünden. :kıskıs: Onu yapamıyorsan bari Xiaomi için distribütörlük al, övgü topla kazanç sağla. :
Sota' Alıntı: Jeopol' Alıntı: Xiaomi gercekten guzel urunler yapiyor. Ama resmi olarak cinden cikamadiklari icin dunyaya uzaklar. Genişletmek için tıkla ... 17 Ülke için Direk Pazarlarına Giriş için Girişimleri Vardı Imkanim Olsa TR Distribütörü Olmak Isterdim :öf: Genişletmek için tıkla ... Vestel'de akıl olsa Android için Türkiye'nin Samsung'u olabilirdi pazar payı yönünden. :kıskıs: Onu yapamıyorsan bari Xiaomi için distribütörlük al, övgü topla kazanç sağla. :