catres
Süper Üye
- 26 May 2018
- 1,459
- 41
Arkadaşlar merabalar
bizim binada oturan kiracılar 4 aydır belkide dahada fazla ( fark ettiğimiz ) elektrıgı kacak kullanıyorlar...
dağıtım sırketının gelip sayaç panosununda saati muhurlerken fark ettik ancak bizde..
bugun yine elektriği kesip muhur takmışlar ama kiracı muhru bi guzel söküp iki adet kalın tel ile saate bağlantı yapıp ( bunu yapanda evin kadını.. ) panoyu kapattı. bende son anda fark ettim.
-dedim sen ne yapıyosun orda. oda bana
- abi elektriğimiz gitmiş bende saatte sorunmu var dıye baktım . diyo birde utanmadan.
bak yerde muhur var nasıl sokeblıyosun o muhru sen dedim
e abi nolmuş ki diyor birde pişkin pişkin...
kaç kez sikayet ettik kac kez gelip gittiler hep aynı tantana.
buna bir dur dencek pozisyon yokmudur.
aile pislik... gecenlerde özel harekat geldi oğullarını almaya. tabi evde bulamadılar. kim bilir neye karıştı..
yani tek basıma ugrasılcak bir aile değiller.
bizim saatlerden elektrik baglantısı yapabılır mı? bunu kontrol edebılırmıyız ?
ulen şu iişi biz yapsak FBI çöker valla tepemize. devlet bi b.k yapmıyor ya boylesine
bizim binada oturan kiracılar 4 aydır belkide dahada fazla ( fark ettiğimiz ) elektrıgı kacak kullanıyorlar...
dağıtım sırketının gelip sayaç panosununda saati muhurlerken fark ettik ancak bizde..
bugun yine elektriği kesip muhur takmışlar ama kiracı muhru bi guzel söküp iki adet kalın tel ile saate bağlantı yapıp ( bunu yapanda evin kadını.. ) panoyu kapattı. bende son anda fark ettim.
-dedim sen ne yapıyosun orda. oda bana
- abi elektriğimiz gitmiş bende saatte sorunmu var dıye baktım . diyo birde utanmadan.
bak yerde muhur var nasıl sokeblıyosun o muhru sen dedim
e abi nolmuş ki diyor birde pişkin pişkin...
kaç kez sikayet ettik kac kez gelip gittiler hep aynı tantana.
buna bir dur dencek pozisyon yokmudur.
aile pislik... gecenlerde özel harekat geldi oğullarını almaya. tabi evde bulamadılar. kim bilir neye karıştı..
yani tek basıma ugrasılcak bir aile değiller.
bizim saatlerden elektrik baglantısı yapabılır mı? bunu kontrol edebılırmıyız ?
ulen şu iişi biz yapsak FBI çöker valla tepemize. devlet bi b.k yapmıyor ya boylesine