Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Youtube sayfasına baktım, paylaştığı videolar forumda savunduğu ve takip ettiği genel içerikler ile örtüşüyor.
Şu delikanlı kardeşimizin hesabının kendi talebi ile silindiğine dair buraya konu açayım da, her zaman olduğu gibi aylar sonra YİNE suçlanan taraf ben olmayayım.
Millet yapıyor ediyor sonra gelip ''sen yaptın'' diyor ne enteresan.
Tartışma konusu da burada onu da arşivde kalsın diye ekleyeyim.
Sota başkan, vatandaşı sana yönlendirdim. Resmi olarak kendi talebi ile forum üzerinden sana ulaştığında hesabı ile ilgili gerekeni yaparsın. Ben sadece geçici uzaklaştırma vermiştim. Kalıcı yapmak istersen sen bilirsin.
Forumda açılan konulan foruma aittir ilkesi doğrultusunda konuların silinip silinmeyeceğinin kararını kendin ver kardeşim.
Şu delikanlı kardeşimizin hesabının kendi talebi ile silindiğine dair buraya konu açayım da, her zaman olduğu gibi aylar sonra YİNE suçlanan taraf ben olmayayım.
Millet yapıyor ediyor sonra gelip ''sen yaptın'' diyor ne enteresan.
Tartışma konusu da burada onu da arşivde kalsın diye ekleyeyim.
Hizmet için gelen teknik servise arıza tespit ücreti ödenir mi?
arkadaşa yorumları gösterdim, bak herkes beni hakklı bulmuş dedi ,evet yorumlara bakınca servis gelme ücreti standart diyebilirim tabi bu yorumların çoğunu teknik servis işi yapan arkadaşlar olması ayrı bir soru işareti :haha1 Bu işi yapanlar çoğunluk böyle diyorsa doğrudur anket ekle...
tavsiyeforumu.com
Sota başkan, vatandaşı sana yönlendirdim. Resmi olarak kendi talebi ile forum üzerinden sana ulaştığında hesabı ile ilgili gerekeni yaparsın. Ben sadece geçici uzaklaştırma vermiştim. Kalıcı yapmak istersen sen bilirsin.
Forumda açılan konulan foruma aittir ilkesi doğrultusunda konuların silinip silinmeyeceğinin kararını kendin ver kardeşim.