Kablosuz Süpürge Makinesi

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,762
Bana göre en sıkıntılı tavsiye isteği.
ürün tasarımı,motor emiş gücü,batarya kalitesi ve tipi gibi çok fazla parametre var.

kişisel tavsiyem ni-cd pil grubu olan cihazı almanı tavsiye etmem.

li-ion alırsan ileride pil değişimini çok rahat şekilde yaparsın.
itirazların geleceğinin farkındayım sıfır ni-cd pilleri puntalayıp birkaç defa şarj-deşarj sonrası
kapasitesini tam tutamadığını defalarca şahit oldum.

li-ion :rock

A Çevrimdışı

azrael85

Aktif Üye
31 Ara 2017
219
Yaklaşık 2 sene önce eşime hediye olsun ufak tefek şeylerde kullanır diye vestel rüzgar 5000 aldım, sonra baktım ki eşimin eli ayağı olmuş gibi acayip iş gördüğünü farkettim, bu kadar pratik ve faydalı olacağını bilseydim daha kaliteli birşey alırdım, vesteli tercih etmemin sebebi fiyatının uygun olması ve servisiydi, imkan varsa iyi birşey almaya bak bu aletler çok işe yarıyor .

Aarslan Çevrimdışı

Aarslan 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
220
34
Paylaştığın ilanlara bakınca nedense motor gücünü yazmaktan kaçmışlar yada ben göremedim bütçeni arttırabilirsen Xiaomi markasının süpürgesinden genelde kullanıcılar memnun 1-2 ay önce 1.300 civarında şok marketlere gelmişdi orada görmüştüm dikkatimi çekti biraz araştırmıştım özet olarak Xiaomi gene f/p listesine süpürge ile de girmeyi başarmış.

Son düzenleme:
Kisuke Urahara Çevrimdışı

Kisuke Urahara 

Aktif Üye
21 Mar 2019
434
Bana göre en sıkıntılı tavsiye isteği.
ürün tasarımı,motor emiş gücü,batarya kalitesi ve tipi gibi çok fazla parametre var.

kişisel tavsiyem ni-cd pil grubu olan cihazı almanı tavsiye etmem.

li-ion alırsan ileride pil değişimini çok rahat şekilde yaparsın.
itirazların geleceğinin farkındayım sıfır ni-cd pilleri puntalayıp birkaç defa şarj-deşarj sonrası
kapasitesini tam tutamadığını defalarca şahit oldum.

li-ion :rock
Teşekkürler bilgi için. Bir arkadaşım için araştırma yapıyordum. Gerçi taksitlerim biterse inşallah ? kendim içinde bakmış oluyorum . Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaklaşık 2 sene önce eşime hediye olsun ufak tefek şeylerde kullanır diye vestel rüzgar 5000 aldım, sonra baktım ki eşimin eli ayağı olmuş gibi acayip iş gördüğünü farkettim, bu kadar pratik ve faydalı olacağını bilseydim daha kaliteli birşey alırdım, vesteli tercih etmemin sebebi fiyatının uygun olması ve servisiydi, imkan varsa iyi birşey almaya bak bu aletler çok işe yarıyor .
Gerçekten öyle abim de Electrolux var memnundu. Ne zaman konu acilsa güzel çok memnunuz derdi. Çok kolaylık sağlıyormuş. Teşekkürler bilgi için ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Paylaştığın ilanlara bakınca nedense motor gücünü yazmaktan kaçmışlar yada ben göremedim bütçeni arttırabilirsen Xiaomi markasının süpürgesinden genelde kullanıcılar memnun 1-2 ay önce 1.300 civarında şok marketlere gelmişdi orada görmüştüm dikkatimi çekti biraz araştırmıştım özet olarak Xiaomi gene f/p listesine süpürge ile de girmeyi başarmış.

Bir Xiaomi ci olarak bunu unutmuşum. ? Teşekkürler. Yorumlarda dayson V8 e çok yakın diyorlar. Olabilir. Teşekkürler.

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

e.nar

Süper Üye
1 Haz 2018
514
Sadece ufak tefek şeyleri çektiririm derseniz A101 ve Migros'ta satılan Kiwi marka şarjlı süpürgeye bir bakın derim. Geçen hafta aldım. Lityum bataryalı, usb şarj aleti ile şarj ediliyor. Malzeme kalitesi fena değil, yerli üretim. Motor fanı metal, eski kullandığım yerli marka süpürgenin plastikti. 20 dk aralıksız çalışabiliyor. Bana göre tek eksi yanı toz haznesi küçük. Kuş kafesi temizliği yaparken kullanıyoruz, 2 günde doluyor.

Kisuke Urahara Çevrimdışı

Kisuke Urahara 

Aktif Üye
21 Mar 2019
434
Sadece ufak tefek şeyleri çektiririm derseniz A101 ve Migros'ta satılan Kiwi marka şarjlı süpürgeye bir bakın derim. Geçen hafta aldım. Lityum bataryalı, usb şarj aleti ile şarj ediliyor. Malzeme kalitesi fena değil, yerli üretim. Motor fanı metal, eski kullandığım yerli marka süpürgenin plastikti. 20 dk aralıksız çalışabiliyor. Bana göre tek eksi yanı toz haznesi küçük. Kuş kafesi temizliği yaparken kullanıyoruz, 2 günde doluyor.
Bilgi için teşekkürler. Alacak kişi Dyson aldı galiba. Bende kiwi bin filtre kahve makinesi var. Bende beğendim şimdilik bir sorun yaşamadım kiwiyle . ?

Geri
Üst Alt