Şema gayet açık 1.6 km için radyo linkler mikrotik mi yoksa farklı markalar mı ? kaç ghz ile aktarım yapıyor ? iki taraf birbiriyle ağ üzerinden paylaşım yapıyor mu ? son olarak radyolinkler repeater ile mi eşleşiyor mac ile mi şema ya bakılırsa gayet güzel bir iş ama 100 metre için radyolink yerine kablo çekilebilecek gibi bir durum varsa cat6 ftp kablo ile gb swicth kullanabilirdin maliyet daha düşük olurduhotspot ozellıgını hıc kullanmadım bugune kadar.
agdakı tum accesspoıntlerde mac fıltreleme mevcut. tum kayıtlı cıhazlarıdada bandwidth tanımlı
organızasyon semam bıraz karısık
![]()
1.6km kullanılan linkler Ubnt Powerbeam 300 AC İSO
5GHZ
Ag uzerınde paylasım mevcut
AP ve Clıent olarak calısıyor mac kılıtlenıyor.
100mt kullanılan lınklerı zyxel marka accesspoınt+dısortam yonlu anten kullanarak yapmıstım yaklasık 8 yıldır calısıyor accesspoıntler![]()
Gecen ay Litebeam modelını (mesafenın kısa olması nedenıyle lıtebeam tercıh ettım )sistem çok iyi ama maliyeti çok yüksek ama güzel bir iş olmuş kıbrıs ( en son gittiğimde 5 6 yıl önce ) iss ler tamamen bu sistemle çalışıyordu eline sağlık.
Gözünüz aydın. Hadı hayırlısıHadı gozumuz aydın. BTK sıkayetıne gerı donus yapıldı. Musterı temsılcısındende teyıt edıldı.
![]()
Neresiymiş orası yaa oyle. Hey masallah.
Valla fesih ediceginii duyarsa musterilerin bi harekete gecış yaparlar gibi
vpn nadir kullanirim sorun cikarmadi.herşey bir tweeter'da boykota bakar arkadaşlar. kaldırmak zorundalar. bal gibi de kaldıracaklar.
kendilerini tam iss diye tanıtmadıkları için yırtmanın derdindeler.
bu arada aldığın hizmettten memnun musun?
vpn veya proxy sorunu yaşadın mı hiç ?