N
nevzatbaran
Yeni Üye
- 13 Kas 2020
- 6
- 32
selam benim tv
yani hiç bir şekilde play store uygulamalarını yükleyemeyiz değil mi ?vestel ve vestel ürünü tv lerde android isletim sistemi yoksa uygulama yüklmeniz mümkün degil,smart menüde mevcut olan uygulamalari veya widget linklerini bildiginiz uygulamalari tarayiciya yazarakkullanmaniz mümkün.
Hayir yüklemeniz mümkün degil ,siz hangi uygulama icin arastiriyorsunuz belki widget linki vardir.yani hiç bir şekilde play store uygulamalarını yükleyemeyiz değil mi ?
Belirli bir uygulama değil genel olarak sormuştum alırken böyle sıkıntı olacagını bilmiyordumHayir yüklemeniz mümkün degil ,siz hangi uygulama icin arastiriyorsunuz belki widget linki vardir.
Bu bir sıkıntı değil, Android işletim sistemi olmayan hiçbir televizyona play store kuramazsınız, olsa bile sadece tvye özel uygulamalar indirebilirsiniz, telefon gibi düşünmeyinBelirli bir uygulama değil genel olarak sormuştum alırken böyle sıkıntı olacagını bilmiyordum
JVC LT-50VU73T 4K Ultra HD 50" tv için hangi yazılım programını indirmeliyim pek anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim
peki tv min yazılımını güncellemek istiyorum hangi programı indire bilirim ?Bu bir sıkıntı değil, Android işletim sistemi olmayan hiçbir televizyona play store kuramazsınız, olsa bile sadece tvye özel uygulamalar indirebilirsiniz, telefon gibi düşünmeyin
(yoda) mb 130 1.5 gb yazıyor ne anlama geliyor ?Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
anakartiniza göre linkteki aciklamalari okuduktan sonra sizin kartiniza ait yazilimi indirebilirsiniz..
anakartiniz mb130 güncellemede dogru yazilim secilmedigi takdirde en fazla problem cikaran anakarttir,aciklamalari dikkatlice okuyun,ihtiyaciniz olan her türlü bilgi konu icerisinde mevcut.(yoda) mb 130 1.5 gb yazıyor ne anlama geliyor ?
Gerekli yönlendirme yapılmış, Isildur'un varisi Arathorn oğlu Aragorn kutlu günler diler, uğurlar ola ?peki tv min yazılımını güncellemek istiyorum hangi programı indire bilirim ?
isildur'un varisi aratorun oğlu aragorn