Sota Root Puanları 113 Çözümler 4 Katılım 6 Mar 2016 Mesajlar 24,591 Sota 3 Eki 2024 #15 brhnorhn' Alıntı: yazılımla ilgili bi link bağlantı yok dolaylı yoldan uzatmak yerine kısa şekilde yazmanız yeter Genişletmek için tıkla ... diğer kullanıcıların mesajına bakarsanız tv'lerin etiketlerini paylaştıklarını görürdünüz.. Bu etiket yardımıyla tv hakkında bilgi sahibi oluyoruz.
brhnorhn' Alıntı: yazılımla ilgili bi link bağlantı yok dolaylı yoldan uzatmak yerine kısa şekilde yazmanız yeter Genişletmek için tıkla ... diğer kullanıcıların mesajına bakarsanız tv'lerin etiketlerini paylaştıklarını görürdünüz.. Bu etiket yardımıyla tv hakkında bilgi sahibi oluyoruz.
B brhnorhn Yeni Üye Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 3 Eki 2024 Mesajlar 3 Yaş 30 brhnorhn 4 Eki 2024 #16 brhnorhn' Alıntı: yazılımla ilgili bi link bağlantı yok dolaylı yoldan uzatmak yerine kısa şekilde yazmanız yeter Genişletmek için tıkla ... diğerleri ile aynı o yüzden yüklemedim peki yazılım mevcut mu diğerleri ile aynı o yüzden yüklemedim peki yazılım mevcut mu diğerleri ile aynı o yüzden yüklemedim peki yazılım mevcut mu
brhnorhn' Alıntı: yazılımla ilgili bi link bağlantı yok dolaylı yoldan uzatmak yerine kısa şekilde yazmanız yeter Genişletmek için tıkla ... diğerleri ile aynı o yüzden yüklemedim peki yazılım mevcut mu diğerleri ile aynı o yüzden yüklemedim peki yazılım mevcut mu diğerleri ile aynı o yüzden yüklemedim peki yazılım mevcut mu