JVC 55" 4K TV LT-55VU6905T HAKKINDA BİLGİSİ OLAN? 2649TL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugra7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oha diyorum kusura bakmazsanız
2799a aldım bu fiyat çok iyi. Bu tvyi şiddetle öneriyorum.
Koa moition denen bir ayarı var. Ben futbol oyunlarında kapatıyorum. Gerek olmuyor bu ayara. Filmlerde iyi iş görüyor. Regal 55R7540UA tvde bu ayar yok . Regal 55R7540UA da oyun yönünde daha üstün bence.

2799 a ne zaman nereden aldınız. 2999 tl den aşağı bulamadım ben.
Fotoğraf istanbulda çekilmiş sanırım.

balıkesirde bulamadım. tek bir bimde var o da bu fiyat. personel indirimi falan sordum, bizde öyle bişi yok dediler.
2399 tlye bu cihaz için bulunmaz bir fiyat. Demek ki bu tvnin reklamı fazla yapılmadı. Bu fiyata bulsaydım regal 55R7540UA yı iade edip 2. Jvcyi alırdım.

istanbula git gel yapsam 200-250 lira masrafım olacak, değer mi acaba :)

kardeşim istanbuldan aldı geldi, kurulum için servis kaydı açtırdım ama kaç günde geri dönerler acaba, bir an evvel gelseler çok iyi olur :)
1 günde kurulum olur.
Bu arda memleketimde şu anda enkaz altında kalan köylülerim kurtarılıyor.Arkadaşım eşi çocuğu ve eşi de 7 aylık hamileymiş. Konu dışı fakat çok üzgünüm.
Dualarınızı esirgemeyin.
Gezin /maden /Elazığ

1 günde kurulum olur.
Bu arda memleketimde şu anda enkaz altında kalan köylülerim kurtarılıyor.Arkadaşım eşi çocuğu ve eşi de 7 aylık hamileymiş. Konu dışı fakat çok üzgünüm.
Dualarınızı esirgemeyin.
Gezin /maden /Elazığ

cumartesi günü çalışıyolarsa çok iyi olur, beklememiş olurum.
çok büyük geçmiş olsun. biz de 1 haftadır sallanıp duruyoruz. az önce de sallandık.
Balıkesir/Merkez

cumartesi günü çalışıyolarsa çok iyi olur, beklememiş olurum.
çok büyük geçmiş olsun. biz de 1 haftadır sallanıp duruyoruz. az önce de sallandık.
Balıkesir/Merkez
Cümleten çok büyük geçmiş olsun. Bir bayan da maalesef ölü çıkarıldı.

2400tl mi?? gerçekten çok iyi fiyat.. ama bu farklı fiyat politikası gerçekten garip.

Bu fiyat hangi magazada acaba bilen varmidir?

Bizim bim de hala var ama fiyat 2999 tl. Özellikle bu sayfayı açtım gösterdim 2399 dan verirseniz hemen alayım dedim hiç oralı olmadılar. Aynı tv ye 600 tl fazla vermek içime sinmedi açıkcası. Siz tok satıcıysanız ben de tok alıcıyım. Acelesi yok..

Geri
Üst Alt