JVC 55'' 140 ekran LT-55 VU 53T

O Çevrimdışı

OguzTurk

Yeni Üye
30 Ağu 2018
35
Bu TV'nin vesa bağlantı standartına hakkında bilgisi olan var mı? 20x20 veya 40x40 ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu TV'nin vesa bağlantı standartına hakkında bilgisi olan var mı? 20x20 veya 40x40 ?

Bu modele göre 200x200 mm arayanlar için cevap olur.

Son düzenleme:
L Çevrimdışı

Lepton355

Yeni Üye
25 Ağu 2018
3
34
Hocam 2529 tlye 8 taksitle aldım. Dolar kuru malum. Bir daha bu fiyatlar çok zor. Kurulum yapınca fotolarla gözlemlerimi söylerim. Sizin gibi inceleme yapamam ama elimden geldiğince

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Hocam 2529 tlye 8 taksitle aldım. Dolar kuru malum. Bir daha bu fiyatlar çok zor. Kurulum yapınca fotolarla gözlemlerimi söylerim. Sizin gibi inceleme yapamam ama elimden geldiğince

Aman azizim ne demek, inanın daha iyilerini yaparsınız, ben zaman darlığından hep iki araya bir dereye sıkıştırılmış amatör incelemeler yayınlıyorum size, sadece bilgi birikimim yüksek bununla harmanlayınca siz profesyonel inceleme gibi algılıyor olabilirsiniz yoksa inanın benim de sizlerden farkım yok inceleme konusunda :ok

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
merhabalar, uzun süredir takip ediyordum ama üye olmak bugüne kısmetmiş. tvnin DH sıcak fırsatlardaki konusunu(2399 tl carrefoursa) ben açmıştım, almaya çok niyetlendiğim bir tv idi ama strateji hatası yaptım resmen, tvyi almadan konusunu açtım ve elim boş kaldı :) neyse canımız sağolsun alan arkadaşlarımızda güzel günlerde kullansın.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
merhabalar, uzun süredir takip ediyordum ama üye olmak bugüne kısmetmiş. tvnin DH sıcak fırsatlardaki konusunu(2399 tl carrefoursa) ben açmıştım, almaya çok niyetlendiğim bir tv idi ama strateji hatası yaptım resmen, tvyi almadan konusunu açtım ve elim boş kaldı :) neyse canımız sağolsun alan arkadaşlarımızda güzel günlerde kullansın.

Abicim işte bu hep, paylaşım sevgisinin yan etkileri :kiskis

Hoşgeldiniz :ok

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Abicim işte bu hep, paylaşım sevgisinin yan etkileri :kiskis

Hoşgeldiniz :ok

hoş bulduk üstadım, amaç şu ekonomik şartlarda insanlara bir nebzede olsa faydalı olmak. siz bilgi birikiminizle bizde zaman buldukça fırsatları takip ederek menfaat gözetmeden faydalı olmaya çalışıyoruz, bazen kendi ihtiyacımızı bile göremiyoruz örnekte görüldüğü üzere ama canımız sağolsun önemli olan insan dost kazanmak para fırsat şans her zaman karşımıza çıkar :ok

L Çevrimdışı

Lepton355

Yeni Üye
25 Ağu 2018
3
34
Hocam teşekkür ederim sizin sayenizde ben aldım. Hiper yoktu yaşadığım yerde süperde 2529 tlye buldum aldım.Mağaza müdürü talep ettiklerini ancak gelmediğini belirtti. Dolar yüksek diye fabrikadan bu fiyatlara bir daha gelmenin zor olduğunu söyledi. Sizde carrefoursa süpere felan bakın belki bulursunuz. Ya da direkt arayın

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Hocam teşekkür ederim sizin sayenizde ben aldım. Hiper yoktu yaşadığım yerde süperde 2529 tlye buldum aldım.Mağaza müdürü talep ettiklerini ancak gelmediğini belirtti. Dolar yüksek diye fabrikadan bu fiyatlara bir daha gelmenin zor olduğunu söyledi. Sizde carrefoursa süpere felan bakın belki bulursunuz. Ya da direkt arayın

güzel günlerde kullanın hocam, yaşadığım yerde carrefoursa yok maalesef, bayram dolayısıyla Ankara'ya gitmiştim orada bulsam alacaktım ama kısmet değilmiş, önümüzdeki maçlara bakacağız artık :cool

Geri
Üst Alt