JVC 55'' 140 ekran LT-55 VU 53T

sahin50 Çevrimdışı

sahin50

Aktif Üye
30 Mar 2018
105
60
Arkadaşlar 50'' VU 73T tv değişim gerekmişti dün bu tv yi aldılar yerine 55'' LT-VU 53T tv yi verdiler Tv genel anlamda güzel ve hatta 50'' i aratmayacak derecede yeterli bana göre tabi hemen hemen bütün özellikleri aynı sadece anakart 17MB130 düz samsung VA panel 1400 hrz bildiğim kadarıyla diğer özellikleri aynı servis dün getirdi kurdu gitti bizim odaya bayağı büyük geldi bende büyük salona alacağım bunu eski tv im de yerinde kalacak
görüntü kalitesi 50'' in görüntüsü ile çok yakın 4K çok güzel HD kanallar da güzel herkezin bildiği gibi SD kanallar iyi değil zaten ben SD seyretmiyorum kablosuz internete bağlandı problem yok youtube güzel netflix te denedim iyi fakat bende Mİ BOX var netflix te Mİ BOX daha iyi gösteriyor.Ölü pixel testi yaptım bir problem gözükmedi bulutlanmada pek yok fakat hızlı haraketlerde görüntüde bozulma oluyor.birkaç resim çektim aşağıya atabilirsem atayım.şimdilik bu kadar aklıma takılan başka bir şey olursa eklerim

JCA6b.jpg

JSksQ.jpg

JSnUe.jpg

JSott.jpg

JSPCs.jpg

JSRVc.jpg

JSVjR.jpg

JSJdN.jpg

Camet Çevrimdışı

Camet

Yeni Üye
7 Haz 2018
8
Sorunsuz şekilde iyi günlerde kullanın, benimde sizle benzer bir süreç başımda, 50" olan tv besleme kartı arızasıyla 12. günde açılmaz hale geldi. Az önce aranıp çeşitli tekliflerden sonra 55VU53T model olan ile değişime razı oldum. Umuyorum öncesinde belirttiğim sebeplerle soğuduğum yerli üründen en az siz kadar memnun olabilirim.

sahin50 Çevrimdışı

sahin50

Aktif Üye
30 Mar 2018
105
60
Memnun olmanızı canı gönülden dilerim.tabi 5 parmağın 5 i bir değil benim memnun olmam herkesin de memnun olacak anlamına gelmez yeriniz müsait ise 55'' te film seyretmesi daha da güzel oluyor yeni yazılımı yükledim dahada güzel oldu tabi 4000 TL lik TV değil tam bir fizik/performans ürünü tekrar hayırlı olsun

H Çevrimdışı

haakan35 

Yeni Üye
30 Ocak 2018
46
Anakart 17MB130 düz samsung VA panel olması 50VU73T den alt seviye kartmı dır

Camet Çevrimdışı

Camet

Yeni Üye
7 Haz 2018
8
Memnun olmanızı canı gönülden dilerim.tabi 5 parmağın 5 i bir değil benim memnun olmam herkesin de memnun olacak anlamına gelmez yeriniz müsait ise 55'' te film seyretmesi daha da güzel oluyor yeni yazılımı yükledim dahada güzel oldu tabi 4000 TL lik TV değil tam bir fizik/performans ürünü tekrar hayırlı olsun

Güzel dilekleriniz için teşekkürler, sürecin sonunu bekleyip görücez. Hepimiz adına umuyorum herhangi bir sorunla tekrar karşılaşmayalım. Fiyatının karşılığı olan hizmeti vermesi en büyük temennimiz "eşek bile aynı çukura iki kere düşmez" demiş atalarımız bizim TV ilk çukura düştü, ikinci olmayacaktır ki dileğim kimsenin ilki dahi olmasın.

H Çevrimdışı

haakan35 

Yeni Üye
30 Ocak 2018
46
55'' sanırım 2500 dü fiyatı aynı fiyattan bulunup alınsa f/p bir ürün olmuş olur mu

K Çevrimdışı

Kurum1520

Yeni Üye
30 May 2018
11
34
Uydu yayınlarında sizde de bir pusluluk durumu var midir? Renklerin canlılığını engelliyor.

Son düzenleme:
sahin50 Çevrimdışı

sahin50

Aktif Üye
30 Mar 2018
105
60
trt 4k çok güzel onda hiç bir şey yok ama diğer bazı kanallarda çok az var bu da belkide yayından kaynaklanıyor olabilir.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado hocam bir değerlendirme yaparsan sevinirim. Almayı düşünüyorum onun için
Selamlar;

SAMSUNG VA paneli, MB130 anakartı, 10 bit ve HDR desteği, 1400hz smr değeri ile oldukça dikkate değer ve alınır bir tv ancak HDR yerine WCG olsaydı daha tatminkar olurdu bence :ok

Dahili WİFİ WİDİ BT gibi özellikleri de pas geçmeyelim tabii ki :ok

Geri
Üst Alt