Televizyon seri numarasını paylaşırsanız yazılım konusunda yardımcı olmaya çalışırımilk kurulumla çözdüm zaten ama 2 gün sonra yine aynı sorun oluştu. full yazılım atıcam artık.
Televizyon seri numarasını paylaşırsanız yazılım konusunda yardımcı olmaya çalışırımilk kurulumla çözdüm zaten ama 2 gün sonra yine aynı sorun oluştu. full yazılım atıcam artık.
Televizyon seri numarasını paylaşırsanız yazılım konusunda yardımcı olmaya çalışırım
full yazılım ardından core yazılımını da yüklemeyi unutmayınşuan evde değilim akşam paylaşabilirim hocam. Ado hocamın konusundaki 17mb130 olan yazılımı kuracağım büyük ihtimalle.
Doğ
full yazılım ardından core yazılımını da yüklemeyi unutmayın
Doğrudur sıkıntı olursa yardımcı olmaya çalışırız
iyi günler
geçmiş, öne çıkanlar, uygulamalarım
butonları üzerindeyken ok tuşuna basıp tıklama yaptığınızda menüyü daraltıyor, genişletiyor.
o zamana denk gelmiş olmayın_? =)
Arkadaşlar fabrika ayarina alip sifirladim tv yi bunu yapmaktaki amacım ağ ayarlarında wifi (kablosuz) seçeneği cikmiyordu.Neyse onu halletimde tv kanalları çıkmıyor sinyal yok tv nin uydu alicisini kullanıyordum.Yardim edin
Menü+kurulum+dizeq anahtarı + yeşil tuşa basıp cihaz hafızasındaki kanal listenizi yükleyip kontrol edeermisiniz?Arkadaşlar fabrika ayarina alip sifirladim tv yi bunu yapmaktaki amacım ağ ayarlarında wifi (kablosuz) seçeneği cikmiyordu.Neyse onu halletimde tv kanalları çıkmıyor sinyal yok tv nin uydu alicisini kullanıyordum.Yardim edin
Merkezi sistem mi anten?Arkadaşlar fabrika ayarina alip sifirladim tv yi bunu yapmaktaki amacım ağ ayarlarında wifi (kablosuz) seçeneği cikmiyordu.Neyse onu halletimde tv kanalları çıkmıyor sinyal yok tv nin uydu alicisini kullanıyordum.Yardim edin