elcapitano
Aktif Üye
- 18 May 2018
- 200
- 33
Uygulamalar menüsü boş geliyor ancak kumandadan netflix ve youtube uygulamalarını açabiliyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Belki çalışma vardır.
Ağa bağlı mı tv?
İlk kurulum yapmayı denediniz mi?Uygulamalar menüsü boş geliyor ancak kumandadan netflix ve youtube uygulamalarını açabiliyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
İlk kurulum yapmayı denediniz mi?
Kanal listenizi flash bellek içerisine kopyalayıp denemenizde fayda var benceyapmadım hocam kanal ayarlarır vs gitmesini istemiyorum. büyük ihtimal düzelir ama uygulamalara etki eden şeyi bulmak istiyorum.
Kanal listenizi flash bellek içerisine kopyalayıp denemenizde fayda var bence
biraz daha araştırayım son çare olarak öyle yapıcam artık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tvyi sıfırladım. bu seferde sayfada bir hata oluştu ve sunucudan yanıt gelmiyor. lütfen tekrar deneyin hatasını aldım. kumandadan girebiliyorum ama.
Merhaba,
genelde internet sunucusu ile alakalı sorun olarak karşımıza çıkabiliyor, bizde ilk kurulum veya yazılım atarak bu sorundan kurtulabiliyoruz, arada modemi de resetle bazen modem şişiyor iletişimde problem oluyor
saygılar
belirttiğim gibi ilk kurulum veya yazılım denemek lazımuygulamalar menüde hiç gözükmüyor hocam ama kumanda üzerinden netflix ve youtube açılıyor o yüzden internet kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. fotoya dikkat ederseniz en solda jvc yazıyor. sorun yokken smart yazıyordu. bu soruna sebep olan ayarı bulamadım bir türlü.
belirttiğim gibi ilk kurulum veya yazılım denemek lazım