ado hocam başarılı bir yazılım görüntü anlamında şahsi görüşüm değil şuan için aynı iki cihazdan birine yükleyip baktım ve ciddi oranda görüntüde iyileşme var bariz fark var şuan ikiside açık izliyorum aynı kanallar aynı görüntü aynı ses ayarları görüntü dedğim gibi iyi keskinleşmiş rengler biraz daha doygun siyahlar bi tık daha iyi gel gelelim olumsuz yönlerine daha inceliyorum fark ettiklerim şuan için ses ayaları aynı olmasına rağmen örneğin 10 dayken güncellenmiş cihaz daha kısık seste örneğin trt 4 k açtığımızda bu farkı başka tv ye ihtiyaç duymadanda fark ediceksiniz sanki avl modsuz muş gibi fark oluyor menü geçişleri bi tık daha yavaş abartılacak yavaşlıkta değil daha önceden bahsettiğim enerji modu ayarı max ort arasında yine fark yok aynı. Benim açımdan TİTANİUM Menü CARBON a göre daha hoş güzel umuyorum bunun titaniumu vardır yoksa benim açımdan sorun tv yi ikinci sınıf gösteriyo şahsi fikrim tabi piyasa da satılan çin malı uydu alıcısı ara yüzü gibi duruyo VESTELE yakışmıyo
Rica ederim azizimTeşekkürler Adem bey Müsait zamanda yükliyim
Teşekkürler indirip deneyeceğim smart tv sorunu inşallah çözülmüştür.
Orjinal yazılımdan sonra verdiğiniz yazılımdan sonra zaten bence mükemmel olmuştu görüntü şimdi dahada güzel olmuş. Özellikle şu anda ntv ve habertürk teki tartışma programlarındaki görüntülerde bariz şekilde netlik farkı var görüntü cam gibi suratlarda hiç bir renk kaybı yok. Evimde internet olmadığı için smart özelliklerini deneyemedim ama görüntü çok güzel. Tabi şu anda 50 inç olan tv de denedim yakında değişimden 55 inç gelicek. Ondada aynı görüntüyü elde ediceğim inşallah. İşin aslı tvyi ilk aldığımda, ilk başlarda görüntüyü hiç beğenmiyordum ama gün geçtikçe yeni yazılım Çıktıkça, herşey çok güzel oluyor. Tekrardan ellerinize sağlık adem abi. Çok teşekkürler.
Yazılımı TV'ye yükleyen arkadaşlardan, güncel yazılımın menü görüntüsünü buraya yükleyebilen olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Ado emeğinize sağlık, teşekkürler
Böyle bir imkan var ise İkisinin de resimlerini paylaşabilmen mümkün mü azizim?
ado hocam başarılı bir yazılım görüntü anlamında şahsi görüşüm değil şuan için aynı iki cihazdan birine yükleyip baktım ve ciddi oranda görüntüde iyileşme var bariz fark var şuan ikiside açık izliyorum aynı kanallar aynı görüntü aynı ses ayarları görüntü dedğim gibi iyi keskinleşmiş rengler biraz daha doygun siyahlar bi tık daha iyi gel gelelim olumsuz yönlerine daha inceliyorum fark ettiklerim şuan için ses ayaları aynı olmasına rağmen örneğin 10 dayken güncellenmiş cihaz daha kısık seste örneğin trt 4 k açtığımızda bu farkı başka tv ye ihtiyaç duymadanda fark ediceksiniz sanki avl modsuz muş gibi fark oluyor menü geçişleri bi tık daha yavaş abartılacak yavaşlıkta değil daha önceden bahsettiğim enerji modu ayarı max ort arasında yine fark yok aynı. Benim açımdan TİTANİUM Menü CARBON a göre daha hoş güzel umuyorum bunun titaniumu vardır yoksa benim açımdan sorun tv yi ikinci sınıf gösteriyo şahsi fikrim tabi piyasa da satılan çin malı uydu alıcısı ara yüzü gibi duruyo VESTELE yakışmıyo
tv yi içeriye taşımak zorunda kaldım mağlum sizinde gördüğünüz gibi istanbullu gelini izleyen bir Annem var birinde duvar kağıdı var arkada çiçekli olan onda yazılım orjinal bu alttaki çekirdek yüklü bilmiyorum resimden çok net anlaşılırmı ama yükledim