Android degil.bu tv Android değil sanırsam.VESTEL smart mı?bende yarın BİM de satılacak olan JVC 55'inch almayı düşünüyorum.
fakat sistem Android değil ise almayacağım.
Android degil.bu tv Android değil sanırsam.VESTEL smart mı?bende yarın BİM de satılacak olan JVC 55'inch almayı düşünüyorum.
fakat sistem Android değil ise almayacağım.
v4 kurulabilir fakat uyum sorunu mevcut.V5 ise direkt anakarti elinize verir kesinlikle yuklemeyiniz.Kullanmakta oldugum JVC LT-50VU73T MB130 Televziyonumun menüsünü begenmedigimden Hıtachı yazılımını yükledim kullanmaktayım fakat formdaki MB130-VESTEL-QUI MENİ V4.35.19.0 yüklemek istiyorum sormak istedigim benim TV gelirmi benimki MB130 JVC Smart V3.62.44.0 yüklüydü
AynenHaydi Herkese hayırlı Olsun
tv yi kucaklayıp servis kapısını aşındırabilirsin dikkat et hocam =)Kullanmakta oldugum JVC LT-50VU73T MB130 Televziyonumun menüsünü begenmedigimden Hıtachı yazılımını yükledim kullanmaktayım fakat formdaki MB130-VESTEL-QUI MENİ V4.35.19.0 yüklemek istiyorum sormak istedigim benim TV gelirmi benimki MB130 JVC Smart V3.62.44.0 yüklüydü
çok kararsız kaldım,fakat tv nin fotoraftaki şeklini beğendim.Android degil.
Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin insallah.pisman olmayacaginizdan eminim.çok kararsız kaldım,fakat tv nin fotoraftaki şeklini beğendim.
bugü bim de form doldurdum aldım.hayırlısı artık.
teşekkürler hocam. son zamanda renklerde bozukluk ve netflixte siyah sahnelerde karıncalanma yapıyordu umarım yazılım bu durumun önüne geçer.Haydi Herkese hayırlı Olsun
Geçmez ise her şey bir kargoya bakar için rahat olsunteşekkürler hocam. son zamanda renklerde bozukluk ve netflixte siyah sahnelerde karıncalanma yapıyordu umarım yazılım bu durumun önüne geçer.
hocam estafurullah senden şüphem olsa hi-level / toshiba sormazdım dünGeçmez ise her şey bir kargoya bakar için rahat olsun
Adem Helvacı F fikoloji TEKNOWEST iyi akşamlar bim'den aldığım 4K tv'de gerek usb gerek youtebeden izlerken sağ sol kenarlarından 7 cm genişliğinde siyah şerit oluyor TAM EKRAN YAPAMADIM ayarları aradım bulamadım.TAM EKRAN nasıl yapılıyordu. usb ve yotubeden izlerken sağ soldaki siyah şeritler normalmi?
merhaba linki bir türlü bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz