Teşekkürler led barların teminini nerden yapabilirim standartmısır yoksa modele göremi temin edilmesi gerekir.LED arka aydınlatmada, beyazdan mor ışığa doğru renk kayması oluyor.led bar değişimi ile sorununuz çözülecektir.
Paylaşırsanız sevinirim temin edebilirsem kendim değiştirebilirim.Forumda Ledbar değişimi ile ilgili Adem Bey'in yüklediği video olacaktı.elimden gelir bu işler diyorsanız.ben aldığım yeri paylaşayım
barbarosso, Adem Helvacı TEKNOwestŞimdiden kolay gelsin,aman dikkatli olun panele bir zarar gelmesin.
Ben TV açarken fotoğraf ve video çekmiştim.daha sonra toplarken iyi oluyor.
Jvc 49 inch 4k smart 49vu73t için Led Bar
1603305172 Arkadaşlar bazi bölgelerde sararma bazi yerdede mavileşme var neyden dolayi olabilir sizcetavsiyeforumu.com
Daha önce,aynı sorun burada konuşulmuş.ustadlardan yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz ürünü bulamazsanız.
barbarosso gerekli bilgiyi vermiş cihazın seri nosunu paylaşın led bar modelini paylaşalım
Ustalarım merhaba yardımcı olurmusunuz lütfen 49vu73t model cihazın led bar lazım
Teşekkür ederim iletişime geçtim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Vermiş olduğunuz bağlantı linkindeki fmr teknoloji ile iletişime geçtim ve led bar ları temin ettim hemen yardımcı oldular size ve diğer arkadaşlara teşekkür eserim ayrıca satıcı arkadaşlarda çok ilgili ve süratli ilgileniyorlar.Teşekkür ederim iletişime geçtim.
Vermiş olduğunuz bağlantı linkindeki fmr teknoloji ile iletişime geçtim ve led bar ları temin ettim hemen yardımcı oldular size ve diğer arkadaşlara teşekkür eserim ayrıca satıcı arkadaşlarda çok ilgili ve süratli ilgileniyorlar.
Amman paneli çıkartırken dikkatli olun ,çok naziktir çünkü .Vermiş olduğunuz bağlantı linkindeki fmr teknoloji ile iletişime geçtim ve led bar ları temin ettim hemen yardımcı oldular size ve diğer arkadaşlara teşekkür eserim ayrıca satıcı arkadaşlarda çok ilgili ve süratli ilgileniyorlar.