JVC 109cm FHD Smart Led TV BİM de 1499TL * JVC 43VF52T Televizyon İnceleme Konusu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arkadaşlar Merhaba;

BİM mağazalarında satışa sunulacak olan JVC televizyonu sizler için biraz kurcaladım.

Öncelikle BİM ve A101 mağazalarını, Bu şekilde yüksek özellikli ürünleri uygun bütçe ile tüketicilere sunmaları nedeniyle kutluyorum.

Yalnız BİM ve A101 mağazalarını aynı zamanda ısrarla, satışa sunacakları HI LEVEL - JVC - TOSHİBA gibi ürünleri tam model vermemeleri yönde de eleştiriyorum.

Arkadaşlar internette hiç bir yerde bulamayacağınız model bilgisi 43VF52T olarak geçmektedir.

Tam modeli ise JVC LT-43VF52T şeklindedir

Aynı özelliklerde 43VF42T modeli de mevcut ancak bu modelde smart connectivity hbb gibi destekler bulunmamaktadır. 43VF42T modeli de daha sonra tanıtacağım ancak modellerin birbirine çok yakın olması nedeniyle bu konuyu daha sonraya bırakacağım ki kafalarınız karışmasın.

Evet arkadaşlar JVC 43VF52T modelimiz, MB110 anakart ve LG IPS panel teknolojisi ile üretilmiştir.

Ürünün donanımsal ve yazılımsal özellikleri üst seviyede görünse de, IPS yapsıının üzerine SMR değerinin 600hz gibi düşük bir değerde kalması bu televizyonda eleştireceğim tek ama en önemli durumdur.

Bu nedenle potansiyel alıcıların mutlaka yanlarında flash bellek ve hızlı bir aksiyon filmi ile mağazada deneyerek alım yapmalarını önemle tavsiye ediyorum.

Renk ve açı anlamında isteneni rahatlıkla verecek olan JVC 43VF52T, Hızlı sahnelerde ve özellikle futbol maçlarında çok yüksek beklentileriniz olmaması gerektiği yönde uyarmam gereken bir modeldir.

Ürüne dair teknik özellikleri sizlere aşağıya paylaşıyorum, bu bilgiler dışında merak ettikleriniz olursa konu başlığı altında yazmanız yeterlidir.

Görüşmeleri yaptım, En kısa zamanda canlı incelemesini de sizlere bu konu başlığı altında paylaşacağım :ok:

DVB HD DVB-T2/C/S2(HEVC)
SCART 1 
HDMI IN 3 
CEC_ARC VAR 
SPDIF OPTIC OUT 
PVR READY YOK 
USB 2 USB 
DIVX SUPPORT YOK 
MEDIA PLAYER ADVANCED
USB CLONNING VAR 
ETHERNET VAR 
PC IN(VGA) VAR 
PIXELLENCE YOK 
SOUND DTS TruSurround+DTS HD
FULL HD 
100Hz YOK
PANEL TYPE D-LED NB 
CI+ VAR 
POWER SAVE MODE VAR+ERP 
CONNECTIVITY VAR 
DLNA/AVS VAR(AVS) 
NERO MEDIA HOME YOK 
PORTAL TRAIN UI
OPEN BROWSER VAR 
NETFLIX VAR
WI FI VAR(INTERNAL) 
BLUETOOTH VAR 
WIRELESS_DISPLAY VAR 
TV RENGI STEAM ENJ.(HIGH GLOSS BLACK)
AYAK RENGI HIGH GLOSS BLACK
DUVARA ASMA APARATI YOK 
SES CIKIS GUCU 2x8W RMS(%10 THD)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cvp: JVC 109cm FHD Smart Led TV BİM de 1499TL * JVC 43VF52T Televizyon İnceleme Konusu

Rezerve

x474747 Çevrimdışı

x474747

Yeni Üye
14 Mar 2018
1
merhabalar sayın admin,

şuan da piyasada satılan tv lerde özellik ve fiyat olarak uyumlu marka olarak çok ön planda olan tavsiye edeceğiniz hangileri var bütçe 3000 tl geçmeyecek şekilde bir kaç seçenek halinde tavsiye isteyecektim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cvp: JVC 109cm FHD Smart Led TV BİM de 1499TL * JVC 43VF52T Televizyon İnceleme Konusu

x474747' Alıntı:
merhabalar sayın admin,

şuan da piyasada satılan tv lerde özellik ve fiyat olarak uyumlu marka olarak çok ön planda olan tavsiye edeceğiniz hangileri var bütçe 3000 tl geçmeyecek şekilde bir kaç seçenek halinde tavsiye isteyecektim.

Biz tüm bu bilgileri içeren bir yazı yazarız size mutlaka.
Lakin önce kullanım amacı ve izleyici profilinizden biraz bahsederseniz işimizi kolaylaştırmış olursunuz :ok:

S Çevrimdışı

sergustav

Yeni Üye
21 Mar 2018
7
44
Ado hocam merhabalar foruma yeni üye oldum bim satılacak olan JVC marka ürün kodu olarak LT-43VF42T yazıyor özelliklerini yazabilirmisin fiyatına göre bir değerlendirme alabilirmiyim..( cihazda smart özelliği --dahili wifi varmı ? En önemlisi hocam sizce görüntü kalitesi nasıldır? Bu fiyatlarda başka cihaz tavsiyeniz olurmu ..şimdiden teşekkürler.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ado hocam merhabalar foruma yeni üye oldum bim satılacak olan JVC marka ürün kodu olarak LT-43VF42T yazıyor özelliklerini yazabilirmisin fiyatına göre bir değerlendirme alabilirmiyim..( cihazda smart özelliği --dahili wifi varmı ? En önemlisi hocam sizce görüntü kalitesi nasıldır? Bu fiyatlarda başka cihaz tavsiyeniz olurmu ..şimdiden teşekkürler.

Şu konuyu inceleyiniz, sizin düşüncelerinize göre o başlıktan devam ederiz :)

https://tavsiyeforumu.com/konu/jvc-...televizyon-hakkinda-bilgilendirme-konusu.981/

F Çevrimdışı

Ferhat

Yeni Üye
1 May 2018
3
41
Adem Helvacı Ado, a101 de satılan Toshiba 43l3763dat mı yoksa jvc 43VF52T mi olur tavsiyeniz ona göre alacağım

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado, a101 de satılan Toshiba 43l3763dat mı yoksa jvc 43VF52T mi olur tavsiyeniz ona göre alacağım

Teknik altyapıları aynı azizim, Özelliklerinden size uygun olanı ve bütçe olarak üzmeyecek olan hangisi ise size en uygunu o dur :ok

Yine de kullanım alanınızı söylerseniz ona göre bir yorum da getirebilriiz konuya :ok

F Çevrimdışı

Ferhat

Yeni Üye
1 May 2018
3
41
Ado hocam uydu kanalları nı izlemek ve arada internetten film izlemek için kullanmak istiyorum

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt