Zaten tümüne yakın eyaletlerden meclislerinde geçmişti, adamın söylediği bu konu da elindeki son barutu atması oldu. Bir gün önceden 23 nisanda kuzey Irakta söz anladıkları dilde söylenmeye başladı. Onlara verilecek cevap söz ile değil icraat ile menfaatlerine dokunularak ancak olur. Eski dönem de değiliz, nota verilmesi falan görünür olması gereken dir bir şekilde karşılıklı tiyatro, söz sahada eylemlerde verilir.
Ülkemizde seçimler oluyor, biri yada birileri ilk sıraya yerleşip iktitar koltuğunu kaznırken diğer sıra da gelenler muhalefet koltuğu ve imkanlarını kazanma başarısını gösteriyor bal kaymak içinde özel korumalar yüksek maaşlar altlarında devlet imkanları hep beraber bizleri idare ederek yöneticilik başarılarını gösteriyorlar. Ne bir gurup ne diğer gurup yıllardır kaybetmiyor hepsi yerini koruyor. Ya biz? Aramız da aklı selim yani aklı hür olan kaç kişi var gerçekte?
Bana düşen benim tarihime iftira atma bana fatura kesmeye hazırlanma deyip karşılığının verilmesine gayret edenlerden memnuniyet duymamdır.